Dr. Balla Géza, agysebészből tibeti gyógyító 

Vendégkönyv


 


Kedves Doktor Úr!
 

Ezúton szeretném tudatni veled, milyen hálás vagyok a sorsnak, hogy személyedben megismerhettem egy nagyszerû embert.
Felsorolni is nehéz lenne a rád jellemzô tulajdonságokat, azért párat mégis megemlítenék:

  • Becsületes
  • Elhivatott
  • Kötelességtudó
  • Segítôkész

Téged egy nagyon jó indulatú embernek ismertelek meg. Mindig azt nézed, hol segíthetsz és azt maradéktalanul meg is teszed.
Gyógyításban nagyon alapos vagy, törekszel rá, hogy minden kérdés és probléma kezelve legyen.
Nagyon sokrétű ember vagy.
Kimagasló a tudásod.
Te komplexen kezeled a hozzád forduló beteg embert.
Test és lélek együtt gyógyul!
Sok ilyen orvosra lenne szüksége az emberiségnek aki a nyugati orvoslást a tibeti gyógyászattal ötvözi.
Hivatásod az életed!
Kívánok neked ehhez sok sikert, jó egeszséget és hosszú, boldog életet!

Hálával és köszönettel:

Sipos Józsefné Ildikó

 


Kedves Géza!
 

Bő fél évvel ezelőtt kezdtük el szedni az általad javasolt termékeket, ezzel kapcsolatban szeretném veled megosztani eddigi tapasztalataimat.
Miután eddig is igyekeztem odafigyelni az egészségemre, úgy kezdtem el szedni a vitaminokat, immunerősítőket, hogy tulajdonképpen jól éreztem magam. Így semmilyen változást nem tapasztaltam a közérzetemet illetően. Viszont fontos megemlítenem, hogy több alkalommal is volt "szerencsém" covid fertőzött személy társaságához, és egyszer sem kaptam el a vírust.
Volt páromnál áttétes rákot diagnosztizáltak. Öt hónap elteltével a CT vizsgálat szerint nem nőttek a meglévő tumorok. Újabb nyirokcsomó nem volt kimutatható. Természetesen ő is szedi a neki ajánlott készítményeket.
Köszönet az önzetlenségedért és segítőkészségedért!

Baráti szeretettel: Erika

 


Kedves Géza!

Nagyon örvendek, hogy megismerhettelek. Mint természetgyógyász, sok jó tanácsot kaptunk tőled, amit hálásan köszönünk. Olyan tudással rendelkezel, ami nem sok embernek adatik meg. További munkádhoz sok sikert, erőt, egészséget kivánok. Isten áldása legyen mindig veled.


Cs.Kati

 


Kedves Géza!

Az önnel való találkozás pozítív tapasztalat volt számomra. Önnek hála közérzetem sokkal jobb, kiegyensúlyozottabbá vált. Alvás zavar és a stressz okozta szorongásom megszünt.
Köszönöm együttműködő segítségét , jó egészséget és erőt kívánok munkájához. 


Egressy Tímea

 


Kedves Géza!
 

Szeretnék köszönetet mondani minden segítségért. Neked hála egészségi állapotom kézzel foghatóan javul, sokkal energikusabb és kiegyensúlyozottabb vagyok.
Fogyókúrában és életmód váltásban jól haladok.
Isten áldását és jó egészséget kívánok neked és családodnak, és a további munkádhoz.


Kálmán Ildikó

 


Nagyon örülünk, hogy megismerhettük Gézát mint természetgyógyász, aki a családom, és jómagam problémáit betegségeit, tudásával orvosolta, és a Biocom for you termékeivel gyógyította ami nagyon pozitív hatással van a mindennapjainkra és egészségünkre Köszönjük szépen drága Géza.

B. András

 


Géza a legönzetlenebb és legsegítőkészebb ember, akit valaha ismertem.
Tele van jóindulattal, aki mindig csak azt nézi, hogy Ő hogyan tud segitségére lenni másoknak, és ezért soha nem vár el semmit cserebe.
Ő az emberek megsegítésére szenteli az életét és ezt komolyan is gondolja, és néha a sajat egeszségét helyezi háttérbe ezert a megható küldetésért.
Több ilyen jó ember kellene erre a világra mint Dr. Balla Geza!


Sipos Andrea

 


Kedves Géza!

Nagy örömömre szolgál, hogy útjaink keresztezték egymást, noha kb. 300 km-re lakunk egymástól. De ahogy te mondanád, véletlenek nincsenek. Megmutattál nekünk egy másik, számunkra eddig ismeretlen utat, aminek még csak az elején vagyunk, de már most látszik a pozitív változás.Te egy olyan tudás birtokában vagy, ami nem sok embernek adatik meg. Az a hozzáértés, segítőszándék, alázat, ami benned van egy kincs. Hiteles vagy, és jól használod az ősi örökséged.
Kívánom neked, mint a természetes gyógymód, illetve gyógyítás jeles képviselőjének, legyen erőd és kitartásod, hogy minél több embert tudjál vezetni ezen az úton!
Sok sikert! Jó egészséget!

B. Szilvia

 

Küldjön üzenetet

Amennyiben szeretne felhívni telefonon, vagy email-t írni, a kapcsolat oldalon találja az elérhetőségeimet, vagy küldjön üzenetet ezzel az űrlappal.

Kérem írja le ide, amit szeretne kérdezni vagy üzenni, és én szívesen megválaszolom Önnek postafordultával.
Ne felejtse el megadni vagy ezt vagy a telefonszámot, máskülönben nem fogom tudni hová küldeni a választ.
Vagy ezt vagy az email címet adja meg a válasz miatt.