Dr. Balla Géza, agysebészből tibeti gyógyító 

Mit is jelent a Tibeti gyógyítás?

 

Először is sokban különbözik a modern gyógyítástól, mivel a tibeti gyógyítók megkeresik a betegség gyökerét és nem diagnosztika után gyógyítanak, hanem ősi örökségük felhasználása révén.

Ismerik a test rezgéseit, sugárzását. Látják az ember auráját. Kézzel kitapintják és érzékelik a beteg selyteket és a beteg szöveteket: rákosodást, idegselytek sorvadását stb.

A beteget nem páciensnek tekintik, hanem barátjuknak, és amikor stabilizálják a betegséget, ők nem írnak fel öt fajta olyan kemikáliát, aminek a fö hatása mellett legalább van ötven mellékhatása.

Vajon ezek valóban mellékesek? És miért nincs olyan gyógyszer, hogy ne legyen mellékhatása? Vajon lehetne gyártani olyan gyógyszert? Igen lehetne!

Hogy miért nem gyártanak? Kérdezzék meg a gyógyszergyárakat!

Tehát mi a barátaink gyógykezelését úgy indítjuk, hogy felfedezzük a betegség gyökerét, ahonnan a betegség elindult. 

Ezután az immunrendszerét felerősítjük gyógynövény kivonatokkal, és amikor látjuk, hogy már nekifoghatunk a betegség kezelésének, akkor a legnagyobb odafigyeléssel a gyökerénél fogva kezdjük el kiírtani a "gyomot". 

A betegség gyökerét semmisítjük meg olyan kezelésekkel, amit csak mi ismerünk és, amelyeknek nincsenek mellékhatásai.

A gyógyításainkhoz tartozik: csontkovácsolás, maszázás, radiesztézia, homeopátia, föld és vizsugarak kimérése és a szellemvillág ismerete.

Minden tevékenységünkről részletesen beszámolunk, pedig előre tudjuk hogy sok támadás fog érni, de egyet kell tudni: Az Igazság mindig győzni fog, és a sötét erők soha nem fogják legyőzni a Fényt.


Köszönöm hogy elolvastad az üzenetemet és jó egészséget kivánok!
Dr. Balla Géza

 

Küldjön üzenetet

Amennyiben szeretne felhívni telefonon, vagy email-t írni, a kapcsolat oldalon találja az elérhetőségeimet, vagy küldjön üzenetet ezzel az űrlappal.

Kérem írja le ide, amit szeretne kérdezni vagy üzenni, és én szívesen megválaszolom Önnek postafordultával.
Ne felejtse el megadni vagy ezt vagy a telefonszámot, máskülönben nem fogom tudni hová küldeni a választ.
Vagy ezt vagy az email címet adja meg a válasz miatt.