Dr. Balla Géza, agysebészből tibeti gyógyító 

Talpmasszázs

A  talpmasszázs fontos pontjait láthatják a fenti képen. Talán sokan tudják, hogy mennyire fontos a talp maszázs, elsősorban a nyirokrendszer helyreállítása miatt. A képen jól láthatóaj a tüdő müködésére ható idegvégzödések.  Ezeket felhasználhatjuk gyuladások megszüntetésére pl. arcüreggyulladás, végbél és gyomorműködés, szív és nyak, de ne feledkezünk meg a pajizsmirigyröl sem, amely egy sor mellék betegséget hoz maga után. De a májunknak, ami egy kiválasztó szerv és amit minden evésnél leterhelünk, vajon hányszor lenne szüksége a fellélegzésre.

Minden olyan szervünknek, amelyeknek a talpon vannak az idegvégzödései, egy szaktudással rendelkező masszőr képes segíteni kilábalni a különböző betegségekből, és ami a legfontosabb: nem kell hozzá semmilyen gyógyszer és nincs mellékhatás.

    De arra kérem Önöket, hogy jól nézzék meg kivel végeztetik a masszírozást, mert amilyen könnyen tudunk jót tenni, ugyanolyan könnyen tudunk rosszat is, amit nem kívánok senkinek.

Ahogy a mondás is tartja: "a rokonokat nem tudjuk megválogatni " de a masszőrt és barátainkat meg tudjuk válogatni. 

Nemrég találkoztam egy ismerősömmel és panaszkodott hogy a neje meg masszíroztatta magát és a masszázs után még 3 hónap eltelte után is nagyon rosszul érezte magát.

Nem ijesztettem rá, de egy tudatlan masszőr sokkal rosszabbá tud tenni egy hátgerincet, vagy a talpon megtalálható szervek idegvégződésein keresztül nagy károkat tud okozni...

Nagyon sok felé járok, fürdőben és magánpraxist végző masszőröket figyelek meg, és sokszor fáj, amit látok, hogy a pénzért milyen mélyre tud süllyedni az ember. Nem nézi, hogy a másiknak rosszat csinál, nem érdekli.

Kérem nézzenek körül és válasszanak igazi masszőrt és csontkovácsot, mert aki szaktudással rendelkezik ezen a téren, azok olyan csodálatos jót tudnak tenni.

Én mint volt orvos nem tudtam annyi sikeres eredményt elérni, mint amit azóta elérek, amióta megtanultam Tibetben, hogy mi is a csontkovácsolás, mi a masszázs varázsa és más alternativ terápiákat.


Mindenkinek jó egészséget! Dr. Balla Géza

 

Küldjön üzenetet

Amennyiben szeretne felhívni telefonon, vagy email-t írni, a kapcsolat oldalon találja az elérhetőségeimet, vagy küldjön üzenetet ezzel az űrlappal.

Kérem írja le ide, amit szeretne kérdezni vagy üzenni, és én szívesen megválaszolom Önnek postafordultával.
Ne felejtse el megadni vagy ezt vagy a telefonszámot, máskülönben nem fogom tudni hová küldeni a választ.
Vagy ezt vagy az email címet adja meg a válasz miatt.