Dr. Balla Géza, agysebészből tibeti gyógyító 

Szellemvilág


Mi is egy szellem?

Vannak egyáltalán szellemek?   

Igen vannak!

Tudni kell rólam hogy én egy keresztény ember vagyok, Római katolikus.

Annak ellenére, hogy az én vallásom nem hisz a szellemekben, én megmaradtam a vallásomban, de állítom, hogy vannak szellemek.

 

Tibetben három elemet vesznek elő a betegségek miatt:

  1. étkezés,
  2. második a pszichikai megbetegedések és
  3. a szellem, aki rátelepedik egy emberre. Ettől megváltozik, más lesz a személyisége és megbetegszik, amit a szellem okoz neki.

Az ember amikor meghal, a lelke még 48 napig van a földön. Ezalatt vagy eltávozik vagy marad a földön. Ha marad, akkor rátelepedik egy általa kiválasztott emberre. Ez az ember, egyszer csak azt veszi észre, mintha nehezebbnek érezné magát. Mintha egy teher volna rajta, és nehezen tudna koncentrálni.

Megígérem, hogy erről a blogomban, ha érdekel valakit bővebben ki fogok térni, és szívesen elmagyarázom azt is, hogy hogyan lehet levenni a szellemet, ki tudja le venni, ki látja a szellemet és azt is, hogy a sok szellem eltávolító, akik ma léteznek kb 80%-ban rafinált csaló emberek.

Gyakori kérdés, hogy vannak-e jo vagy rossz szellemek.

Minden szellem nehézséget jelent, főleg az öngyilkosok szellemei, akik nem tudnak el távozni a földröl, ha nincsenek elengedve Jézus nevében.

 

Küldjön üzenetet

Amennyiben szeretne felhívni telefonon, vagy email-t írni, a kapcsolat oldalon találja az elérhetőségeimet, vagy küldjön üzenetet ezzel az űrlappal.

Kérem írja le ide, amit szeretne kérdezni vagy üzenni, és én szívesen megválaszolom Önnek postafordultával.
Ne felejtse el megadni vagy ezt vagy a telefonszámot, máskülönben nem fogom tudni hová küldeni a választ.
Vagy ezt vagy az email címet adja meg a válasz miatt.