Dr. Balla Géza, agysebészből tibeti gyógyító 

Radiesztézia


Mi is az a Radiesztézia?

Egyszerű. A láthatatlan tudomány eszköze és a láthatatlan valóság érzékelésének tudománya. Itt oly szaktudást kell meg tanulni, mint amikor hegedülni akarunk és érzékelnünk kell melyik a D-moll.

A mérőpálca használata mindent megmutat, ha tudunk vele szakértelemmel bánni. A világ olajmezőit, földgázmezöit, érclelőhelyeit, mérőpálcával állapították meg, és a föld ásványainak nagy részének feltárásában, tehát az iparban és az egéségügyben egyaránt felhasználták.

1910-ben az orvostudomány e csodát szándékosan elhomályosította. Miért?

Erről lehetne három könyvet írni... de a blogomban el fogom magyarázni annak, akit érdekel.

Például a méröpálcánkkal kimérhetjük az auránk eröségét.

Van egy latin mondás "Scientia potentia est" vagyis a tudás hatalom, és biztosan állítom hogy a radiesztézia tudományát aki ismeri az már hatalmat jelent.

Tudjuk, hogy az ember egyszerre energia, érzelem, gondolat, kapcsolat, fény és szellem is.

Te ezeknek az elemeknek parancsolója kell legyél, és ezt akkor tudod meg tenni, amikor tiszta vagy vagyis letisztultál és nincsen sötét gondolatod sem magad sem mások iránt. Itt kezdödik a fény.

Mik válthatnak ki pozitív hatást:  gyógynövények, zene, illatok, rezgések, bioenergiák és homeopátia.

De fontos tudnunk, hogy mi vált ki bennünk NEGATÍV energiákat: elsősorban geopatikus földsugárzások, önpusztító gondolatok, helytelen táplálkozás és gerinc elmozdulások elmozdulásaibol árado energiák.

Geopatikus földsugárzások- miből keletkeznek?

Vízerek, hartmann zónák, zónák hatásai.

Tudományosan megállípították, hogy a föld felszínén a Hartmann-zónák rácsszerkezetet alkotnak igy Magyarországon  30 centiméteres sávok úgy két méterenként követik egymást, észak dél és kelet-nyugat irányban.

Jó tudni hogy ezek a 22. emeleten is úgy hatnak mint ha földszinten laknál.

Az allatunk áthalado vízerek és hartmann-zónák károsan hatnak a testünket körülvevő auránkra. Például a hartmann zónák olyan befolyást hoznak létre, hogy a testünk folytonos gyulladásban legyen és gyengének érezzük magunkat. Sok ember nem tudja hogy mi történik vele. A megoldás egyszerű: méressék ki szakemberel, hogy se hartmann zónában, se vízér fölött ne aludjanak és ne dolgozzanak. Rögtön sokkal jobban fogják érzik magukat.

Például annál, aki vizérfelet alszik észrevettük, hogy legtöbbjük a következő betegségektől szenved: izületi gyulladások, érszűkület, vastagbélgyulladás, Parkinson-kór, hallássérülés, állandó idegesség, petefészek-ciszta, meddőség, szklerózis stb.

Ami a legszörnyűbb, hogy rákosodást, leukémiát idéz elő gyerekeknél, ha az inger sávok kereszteződésében alszanak. Különböző daganatos megbetegedések történhetnek, és ami még rosszabb ha az inger sávok kereszteződésében alszol és fejmagasságban van, akkor hajlamossá válsz az öngyilkoságra. Ezt a helyzetet számtalanszor tanulmányoztam már.

Mindezt megelőzheted, ha kiméreted a lakásodat, munkahelyedet és ahol szeretsz sok időt tölteni pl. asztalod stb.

 

Küldjön üzenetet

Amennyiben szeretne felhívni telefonon, vagy email-t írni, a kapcsolat oldalon találja az elérhetőségeimet, vagy küldjön üzenetet ezzel az űrlappal.

Kérem írja le ide, amit szeretne kérdezni vagy üzenni, és én szívesen megválaszolom Önnek postafordultával.
Ne felejtse el megadni vagy ezt vagy a telefonszámot, máskülönben nem fogom tudni hová küldeni a választ.
Vagy ezt vagy az email címet adja meg a válasz miatt.