Dr. Balla Géza, agysebészből tibeti gyógyító 

Kérdések és válaszok a jelen helyzetről

 

Üdvözlöm!

Rég nem írtam, és sok kérdés gyűlt össze ezért most nekifogtam megválaszolni őket. Még annyit elöljáróban, hogy én a személyes véleményemet írom meg a kérdésekre

Kérdések:

  • Mit kellene másképp csinálnia az egészségügynek?
  • Mi ez a vírus?
  • Politikai megegyezés?
  • Mi szükség ezekre a megpróbáltatásokra?
  • Fog bárki felelni ezekért a dolgokért?
  • Mire megy ki ez a játszma?
  • Meddig fog még ez a víus tombolni?
  • Mi a véleményem a vakcinákról?
  • Mi történhet, ha beoltanak?

Jómagam csak egy egyszerű orvos vagyok, amint azt már leírtam a Rólam oldalon. Megtudhatták ki vagyok és, hogy most a Tibeti gyógyászattal foglalkozom. Feladtam az orvosi karrierem, miután megismertem a Tibeti gyógyítást.

Jelenleg kevésbé foglalkozom azzal, ami ma a nagyvilágban történik.

Azzal foglalkozom, hogy sok általam kezelt beteget számos híres orvos nyilvánított gyógyíthatatlannak és mondott le róluk végleg, egyikük sem halálozott el. Mindegyikük jó egészségnek örvend. A sors hozzám vezette őket, és én mint az Úr Jézus szolgája, az ő nevében visszaadtam őket a családjuknak és a társadalomnak.

 

Mit kellene másképp csinálnia az egészségügynek?

Hát, sajnos azt kell mondjam semmit. Itt nem az orvosok a hibásak. Pontosabban igen, vannak köztük akik felelősséggel tartoznak az emberiségnek, de első sorban a legfőbb felelősök a WHO-ban vannak, akik mint már említettem hagyták el szabadulni ezt a világ járványt vagy katasztrófát, és most jönnek ezzel a nagyszerű” útmutatásaikkal: maszk, fertőtlenítés, bezárások, és minden nagyszerű" útmutatásaikkal: maszk, fertőtlenítés, bezárások, és minden ország gazdasági összeomlás szélén áll.

Félrevezették a politikusokat és az országok vezetőinek többségét.

 

Mi ez a vírus?

Hogy lehet, hogy ezek még másfél év alatt sem tudtak rájönni, hogy mi is ez a Vírus?

Igen a denevérektől származik, de ha csak egyszerű állati vírus volna, akkor már rég rájöttek volna honnan származtatható.

De sajnos ez a Vírus genetikailag át volt dolgozva, és szerintem a Nyugati országok összeomlasztására lett elterjesztve. Abból a célból, hogy az emberiséget irányítás alá tudják vonni, és modern rabszolgává tenni. Vagyis tönkretenni a világgazdaságot, hogy végül két réteg maradjon: a nagyon gazdagok, és az irányítható néptömeg. Egy olyan néptömeg, akit lehet irányítani mint valami robotokat. Ezt a szigorításokkal most le is tesztelték és kiválóan működött is.

Most én nem a keleti népeket akarom vádolni, távol álljon tőlem. Ezt a nyugati hátérhatalom intézte, csak épp a keleti politikai és vagyonos hatalmak állnak mögötte. A kérdésem ez: Hogy volt Kína ennyire fel készülve lélegeztető gépekkel? Szájmaszkokkal? Fertőtlenítőszerekkel? És nem utolsó sorban vakcinával?

Én magam nem vagyok oltásellenes, ez távol áll tőlem. De kérdem én: a vakcina, amit beadnak ad immunitást? Hogyan, ha továbbra is megfertőződhetsz és vírushordozó is lehetsz?

Már többször írtam róla, hogy amióta csak bejött a Vírus, mi az első perctől meg tudtuk védeni az embereinket immunerősítőkkel és vitaminokkal. De ezt csak most kezdem hallani a nagy virológus stábtól, akik már nem is orvosok többé, hanem TV stábok lettek.

Most azt mondják, hogy jobb ha megkapod a vakcinát, mert akkor az immunrendszered erős lesz és ellenáll majd a vírusnak. De akkor eddig miért kellet a szájmaszk és fertőtlenítő?

Miért nem adtak legalább egy kis rövidke tájékoztatót arról, hogy ti semmi kis férgek, vagy ahogy ezek gondolnak ránk, ha életben akartok maradni, akkor erősítsétek meg az immunrendszereteket.

Miért van az, hogy rémhírekkel tömték az emberek fejét, hogy rabokká tegyék az emberiséget és elpusztítsák azt, ami szeretett még maradt az emberiségben.

Ne feledjük el hogy az orvosokból Rockefeller elmélete csinált kezelőket gyógyítók helyett, amik eredetileg voltak. Mindezt azért, hogy a gyógyszeripar legyen a legjelentősebb bevételi forrás a világon, hiszen a gyógyszeripar tavalyi jövedelme meghaladta a fegyveriparét.

Hogy kik állnak a hátterében? Csak egy példa sok közül: Bill Gates, aki már hét éve hirdeti, hogy a föld túl van népesedve. Pedig ha repülőn utazol pl. Nevada Állam felett, ami akkora mint egész Románia és Bulgária együttvéve, csak pusztaságot látsz. És akkor még meg sem említettük Oroszországot. A hatalmas kiterjedésű sztyeppék lakatlanok, amik felett órákig száll a repülő...

Ez a föld nem hétmilliárd embert tud eltartani hanem 70 milliárdot. De nem ezzel a mentalitással!

Ennyit a vakcinákról, és még valami. Egy gyártótól sem kaptunk semmilyen garanciát, hogy ezeknek a vakcináknak nem lesz tíz év múlva semmilyen utóhatása és majd mindenki élhet ugyanannyi időt, mint amennyit a jó Isten eredetileg adott.

A Pfizer vakcina gyártóját Nigériában 2009-ben megbüntették a lakosokon elvégzett kísérletek miatt. De sajnos csak ennyi. Tehát, ha egy ember ellop az üzletben egy csomag húst, mert nincs mit adjon az éhes gyermekének, egy feljelentés után a bíróság legalább 6 évre ítéli, mert nagyon veszélyes. De ha egy vakcina pénzgyár kísérletezikembereken, akkor vajon megbüntetik? Hol az igazság kérdezem én? És hol a felelősség? Miféle bíróságok vannak? Milyen jogállamiságról beszélünk??

 

Politikai megegyezés?

A politikusok miért tudnak többet a vírusról mint a szakemberek? Megnyugtatom, nem tudnak. A virológusok felhasználják a politikusokat, feszítik a húrt, hogy milliós fizetéseket csikarjanak ki. Megfélemlítést használtak, hogy megmutassák mennyire fontosak, hiszen ha ők nincsenek mindenki el fog pusztulni.

És a buta embereket lehet legjobban meg félemlíteni. Most nem azt mondom, hogy minden politikus buta. Nem. Ők okosak lehetnek a különböző szakágazatokban, de itt nagyon ráfáztak és még jobban rá fognak fázni, mert sokan az életükkel, megint mások a szabadságukkal fognak felelni a történtekért.

 

Fog bárki felelni ezekért a dolgokért?

A virológusok, akiket támogat a háttérhatalom mossák kezeiket mint Pilátus. De vajon a sok halott miatt kell, hogy feleljen valaki? Egymás mögé bújnak, de a jó Isten annyi emberi életet nem hagyhat megbüntetlenül.

Érdekes, hogy minden csatornán azt látni, a politikusok egymást eszik meg. Senki nem figyel arra, hogy itt nem politikáról van szó, hanem emberi életekről. De vannak a politikusok között olyanok is, akik e népért megtesznek mindent. Sajnos azokat a háttérhatalom már támadja és hazaárulónak állítja be őket. Védik ami védhető a vakcinával, mert nekik ezt diktálják a szakemberek. De vajon ezek a szakemberek tényleg szakemberek? Vagy csak annak adják ki magukat?

 

Mire megy ki ez a játszma?

Hadd adjak csak 1 példát. Erdély, Hargita megye, ahol a leggyengébb most is a fertőzés. A kávézók most is nyitva vannak, este 11-05 óráig kijárási tilalom és mindössze a lakosság 0,4% kapta el a vírust és egy haláleset volt. Akkor világszerte miért van a sok karantén, kérdem én. Kísérleteznek velünk? Kipróbálják, hogy az embereket meddig lehet leszabályozni, rabszolgává tenni és az országokat csődbe vinni?

Ki itt a hibás, kérdem én. A politikusok, vagy azok a szakembereknek mondott férgek, akik a háttérhatalommal összejátszva kiszolgáltatják a népet? Meddig fog még a Vírus tombolni?

A kérdés jogos. Szerintem a vírus velünk fog maradni egészen addig, amíg olyan vakcinát nem tudnak előállítani, ami a vírust megsemmisíti. Senki sem tudja meddig fog tombolni és milyen mutációkat vesz majd fel, és azt sem, hogy a szakemberek meddig fogják még ezt az őrületet diktálni. Pl. Texasban jelenleg minden megnyitott, és ennek ellenére nincs annyi fertőzött, mint amikor zárva volt minden.

Jogos kérdés, hogy ez a vírus vajon politikai Vírus-e. Döntsék el önök, mert én szerintem egy veszélyes vírus ami öl, de nem mindenkit. Hogy fog-e valaki ezért felelni? Megnyugtatom, hogy igen. Mert kétféle háttérhatalom uralkodik. Az egyik negatív, a másik pozitív. És nemsokára e vérfürdő után felderül a nap, és nagyon de nagyon meg fognak fizetni azok, akik ezt a modern rabszolgaságot akarták bevezetni. Akik a nagyszüleinket, édesanyákat édesapákat, rokonainkat, élettársunkat és gyerekeinket elvették tőlünk!

Arra kérem a magyar népet álljon ki azokért a vezetőkért, orvosokért, jóakaratú emberekért, akikben még van egy cseppnyi emberség, és akik éjjel-nappal dolgoznak, hogy ez a maroknyi magyar nép átvészelhesse ezt az úgynevezett pandémiát.

 

Tisztelettel Dr. Balla Géza

Küldjön üzenetet

Amennyiben szeretne felhívni telefonon, vagy email-t írni, a kapcsolat oldalon találja az elérhetőségeimet, vagy küldjön üzenetet ezzel az űrlappal.

Kérem írja le ide, amit szeretne kérdezni vagy üzenni, és én szívesen megválaszolom Önnek postafordultával.
Ne felejtse el megadni vagy ezt vagy a telefonszámot, máskülönben nem fogom tudni hová küldeni a választ.
Vagy ezt vagy az email címet adja meg a válasz miatt.