Dr. Balla Géza, agysebészből tibeti gyógyító 

GyIK azaz a Gyakori Kérdések oldala


Sokan megkeresnek sms-ben és telefonon. Volt kérdés Tibetről, politikáról, egészségről, covid vírusról...

Ha bármely oldalon kérdésed merült fel, nyugodtan felteheted, de könnyítsd meg a munkánkat azzal, hogy előbb megnézed nem lett-e már megválaszolva a GYIK, azaz a gyakori kérdések oldalon. Ha megtaláltad a kérdést amire kíváncsi vagy, kattints a kérdésre és lenyílik a hozzá tartozó válasz. 

Jó keresgélést! (a szerkesztő)

A gyűlölet okoz betegséget?

Igen, nagy betegséget okoz, amit lelki betegségnek nevezünk közönséges nyelven. Olyan ez, ami gyomorideget okoz. És viselkedési zavaraink vannak, mert akik gyűlölnek, azok nem tudnak racionálisan gondolkodni. És ne feledjük, hogy a legtöbb betegség a lelki problémákból fakad, amelyeknek az egyik leg befolyásosabb összetevője a gyűlölet. Nagyon sajnálom, de ma Magyarországon akkora a gyűlölet, hogy az emberek saját maguknak sem hisznek. Azért fajult így el a dolog, mert kihalt a szeretet. Inkább költenek egy kutyára, mintsem odafigyelnének szenvedő embertársaikra. Vannak akik szenvednek, és akik lenézően undokok, és gyűlölettel néznek mindenkire a metrón, villamoson vagy autóbuszokon, vonaton. Már nem látni embereket. Robotokat látni, akiknek a füle be van dugva, agymosó zenét hallgatnak, vagy mást, de nem nézik azt, hogy mellettük az ember társuk rosszul van. Vagy a kedvencükkel vannak elfoglalva, akiket hoznak-visznek a kutya cica kozmetikából, de egy rákos gyereknek nem vennének egy csokoládét. Igen betegek az emberek, gyűlölik saját fajukat.

Mit gondolok Tibetről?

Tibet egy külön világ, ahol azt találod, amit a modern világ kitaszított. A modern világ azzal szédíti az embereket, hogy a szabadság a demokrácia. Vajon ez a szabadság? Szabadság ez? Hölgyeim és uraim ez nem szabadság. Ez modern rabszolgaság. Te nem vagy a nagy gazdálkodók és munkaadók rabszolgája? Itt Magyarországon 96%ban úgy bánnak a munkásaikkal, mint a szolgákkal. Az szabadság, amikor telefonjaid, emailjeid, sms-ek stb. ... le vannak hallgatva és el vannak olvasva? Ahol minden lépésed kamerákon figyelik? Ahol minden percben sugárzásnak vagy kitéve, és olyan ügyészek, rendőrök, bírák vannak, akik nem az igazságszolgáltatással foglalkoznak, hanem ha zavarod a kormányt, hűvösre tesznek? Ez így működik az úgynevezett demokratikus országokban. Itt ez a szabadság. Tibetben nyugalom és békesség honol; az imák ereje és ami a legfontosabb, amit Jézus Krisztus hagyott ránk: a szeretet.

Az Erdélyi emberek is magyarok?

Amint látom sokan nem tudják hogy Erdély magyar föld, ahol magyar ajkú emberek laknak. Azok, akik a vérük árán is megvédték a magyarságukat. Ideát Magyarországon sokan, akik magyaroknak mondják magukat le románoznak minket. És lenéznek bennünket, hogy mi nem beszélünk helyesen magyarul. Vajon mi nem beszélünk helyesen vagy az úgynevezet mű-magyarok, akik elfelejtik, hogy az édesanya szót felcserélték a muterrel, az édesapa szót pedig a faterral. Köszönöm, de nem kérem ezt a magyar mű szart, Inkább maradok székely és eredeti magyar, aki tiszteli Szent István keresztény országát Magyarországot.

A régi magyar írók Gárdonyi, Jókai, Petőfi, Mikes, Széchenyi és mások, nagy magyarok, akik sok szeretettel írnak rólunk Erdélyi magyarokról. Akik szerettek és tiszteltek nem úgy, mint most, amikor pl. a jobbik ujjal mutogat ránk.

 

Milyen hely Erdély?

Erdély a tisztaság földje, ahol a vendégnek szeretetben, megbecsülésben és alázatban lehet része az egyszerű székely, magyar vagy csángó emberek szemében,. Ezt ma Magyarországon csak a falusi embereknél, vagy a városokban az idős magyarok szemében fedezheted fel.

Érdekes hogy mindig a zsidókat emlegetik itt Magyarországon, hogy mennyi sok sérelem érte őket az évek során, de elfelejtik, hogy a székely magyar nép le volt lemészárolva! a "Madéfalvi veszedelem"-kor. Elmenekültek Moldva térségébe, elkerültek otthonról, de ott a Román földön is megőrizték a magyar nyelvüket még a kommunizmusban  is, sokan a szabadságuk árán is. És most jön egy úgynevezett selyemfiú  magyar politikus, aki azt se tudja mi Erdély és kritizálja meg románoza a magyar erdélyi népet?! Nem vagyok fideszes és semmilyen párti sem, de azért megköszönöm Orbán Viktor miniszterelnök úrnak azt a tökösséget, hogy akiknek van magyar állampolgársága, szívből lengeti mindenhol, mivel annyi elnyomás után végre magyarul írják a nevüket. Köszönöm minden magyar testvéremnek, akik szeretnek minket. Mi a vérünket adjuk értettek bármikor, és feláldozzuk magunkat a magyar mivoltunkért, mint őspéldaképünk Dózsa György tette. Ez Erdély, és az erdélyi magyar nép  Sorolom 

Miért vagyok a nőkhöz durva? Vagy talán meleg vagyok?

Kedves kérdező!

Köszönöm az abszurd kérdéseket, és örömmel felelek rá. Én a nőket nem gyűlölöm. Édesanyámat szerettem és tiszteltem amíg élt. Azután a feleségemet, aki e világból elköltözött, de én 26 éve őrzöm szívemben emlékét, és nem cseréltem el buja dolgokra. Ma is tisztelem és szeretem a feleségem emlékét, de most tovább nem sorolom a nők szeretetét. Megemlítem viszont, hogy vannak meleg barátaim. Engem nem vonz a meleg szex de ettől még tisztelem őket. Elfogadom,. És ha azt mondják hogy szeretnek, mert jó ember vagyok örülök neki. Ha ettől meleg vagyok, valakinek akkor az vagyok, viszont heteróként élem az életem.

Kérték, hogy adjak néhány példát a nők általi félrevezetéssel kapcsolatban. Hát tessék:

  • Az első példa Ádám és Éva, mindenki tudja, hogy mit tett Éva. Ezzel az Isten pusztán azt üzente, hogy mi férfiak ne engedjünk a csábításnak, tiszteljük a nőket, de ne hagyjuk, hogy a fejünkre nőjenek!!!
  • Időben közelebbi példák: Lucrezia Borgia, VI Kelemen pápa lánya, aki még a saját testvérével is lefeküdt. Megmérgezte a hatalomért.
  • Trójai Helena,
  • Napóleon hogyan vesztette el a Waterlooi csatát,
  • Mata Hari kémnő.
  • Bill Clinton és szexuális tévedései, ami Amerikának összetörte a felépített ideálját,a politikai vezetőkről

....sokat tudnék még felsorolni, de inkább nem teszem nehogy félreértsenek.

Én pl. Lia Robertsnek voltam a kampány igazgatója, és Ő egy kiváló nő. Tehát ne értsenek félre, én tisztelem és szeretem az okos nőket, de sajnos nagyon sok rossz tapasztalat van a világban, ami a nők miatt történt, és ezt óvatosan kell kezelnie az úgynevezett férfiaknak.

Küldjön üzenetet

Amennyiben szeretne felhívni telefonon, vagy email-t írni, a kapcsolat oldalon találja az elérhetőségeimet, vagy küldjön üzenetet ezzel az űrlappal.

Kérem írja le ide, amit szeretne kérdezni vagy üzenni, és én szívesen megválaszolom Önnek postafordultával.
Ne felejtse el megadni vagy ezt vagy a telefonszámot, máskülönben nem fogom tudni hová küldeni a választ.
Vagy ezt vagy az email címet adja meg a válasz miatt.