Dr. Balla Géza, agysebészből tibeti gyógyító 

Covid-19, ki tehet róla?

 

Nehéz írni, amikor valakit vádolni vagy felelőssé kell tenni, de úgy érzem muszáj néhány gondolatot leírnom, mert mindenki csak vádaskodik. Azt hiszik mindent a politikusok rontanak el, de ez egy nagy tévedés világszerte.

Egy vírus teljesen az egészségügyre tartozik, és semmi köze hozzá a politikának vagy a politikusoknak. De az történik, hogy sokan kihasználják a vírust, és politikai lobbit csinálnak belőle. Olyan abszurd, aljas gondolatokkal ülnek le a média képernyői elé, hogy az már katasztrófa.

Látszik, hogy mennyire primitív és analfabéta kezekbe került az emberiség és hogy mi mindent meg nem tesznek egyesek a hatalomért.

Tisztázzuk elejétől! A legelső hibát a WHO követte el. Nem vette elég komolyan a vírust, amikor megjelent Kínában, és nem szigetelték el, és hagyták elterjedni. A kormányokat nem tájékoztatták idejében, és így nagyon későn kezdték csak meg a vírus elszigetelését és annak terjedését. Annak ellenére, hogy a vírus mutáción esett keresztül, amit nem tudom miért de eltitkolnak, és nem hozzák nyilvánosságra. Kinek vagy kiknek az érdekében?

Magyarországon és a többi országban, első sorban az úgynevezett virológusok a leginkább hibásak. Ők azok, akik nem professzionális módon tették a dolgukat, és végig azt lesték, hogy a kormánytól milliós fizetéseket csikarjanak ki. Februártól semmi egyebet nem hajtogattak, csak maszk, kézmosás és fertőtlenítés. Vajon tényleg csak ennyit kellett volna kommunikáljanak???

Uraim! Ők jól tudták, hogy a nép tájékozatlan. És azt is tudták, hogy nem ők lesznek felelősségre vonva, hiszen ők, az egészségügyi színjáték hőseinek nyilvánították magukat. Mindenhol és mindent a kormány nyakába tudnak varrni. Egy szót sem szóltak róla, hogy az emberek hogyan is tudnának felkészülni a vírus legyőzésére, átvészelésére. Vagyis ott a maszk és a kézfertőtlenítés. Az majd megvéd a fertőzéstől.

De amit még tudnia kellett volna a lakosságnak az, hogy az immunrendszert fel kell erősíteni vitaminokkal és természetes immunerősítő szerekkel. Ezek óriási segítséget nyújtanak azoknak is, akik elkapják a vírust, hiszen az erős immunrendszer megküzd a vírussal, és nem fog olyan könnyen leesni a vírussal megfertőzött beteg a lábáról. Nem kerül lélegeztetőgépre, amelyeket sok betegnél hamar vezettek be, és a vírussal megfertőzött tüdő nem bírta a dús oxigént és feladta a szolgálatot.

Akkor miért hibás mindig a politika, a kormány? Uraim! Akkor vádolunk valakit valamivel, amikor meg vagyunk győződve róla, hogy az a hibás. Magyarországon a kormány mindent betartott, amit az úgynevezett virológusok és úgynevezett szakemberek kértek, sőt még túl is teljesítették, bizonyítva, hogy mennyire fontos nekik a Magyar nép. És amikor jönnek azok, akik mindenért Orbán Viktort és Szijjártó Pétert hibáztatják, hát hányingerem lesz.

Jelzem nem vagyok Fideszes, és még magyar állampolgárságom sincs, mivel már kétszer tüntették el a beadott kérelmeimet. Soha nem nyaltam és most sem nyalok senkinek. Tudom mi az, hogy nehézség és megpróbáltatás. Egyszerű szavakkal fogalmazok. A nemzetem, az Erdélyi magyar nép nyelvén írok, és nem is használok orvosi szavakat, hogy megértsék a gondolataim az egyszerű emberek is.

A vakcina.

Hölgyeim és uraim, mint ember megértem a kormányok kétségbeesését, mert már látható, hogyan fog minden ország gazdaságilag tönkremenni, a sok lezárás és a munkanélküliség miatt.

Tönkremennek a kormányok, családok és az emberek. Tönkremennek a kultúrák. Úgy látom a kormányok hatalmas erőfeszítéseket tesznek, hogy mentsék ami menthető, és ilyen a vakcina is... egy remény.

Egyet értek azzal, hogy meg kell engedni az embereknek, hogy választhassanak, beoltassák-e magukat vagy sem.

Miért?

Mert ha azok a vakcinák nem válnak be, akkor egy kormány vagy politikus se legyen hibás. Ezt a felelősséget vállalják fel a virológusok és egészségügyi miniszterek, akik javasolják a vakcinát!

Biztos, hogy ez a megoldás, de nem kell akadémikusnak lennünk hozzá, hogy megértsük: egy vakcina rövidtávú tesztelése három év, középtávú 5 év és hosszú távú 8 év. A biztonságos táv 10 év!

A tanácsom, és egyben az amire szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy már rengeteg ember van, akit természetes immunerősítővel és vitaminokkal kezelünk, és közülünk egy sem betegedett meg komolyan, hála a Jó Istennek!

Több országban is vannak tagjaink, Amerikától Ausztráliáig, és mindenütt bevált. Habár 73.677 személyből 117 vírusos lett, de egyik sem jutott kórházba, csak otthoni karantén által gyógyult meg.

Ha nektek kedves olvasóim fontos az egészségetek, vegyétek a fáradtságot és telefonáljatok, írjatok a saját érdeketekben.

 

Köszönöm, hogy velem tartottál.

 

Üdv. Dr. Balla Géza

 

Küldjön üzenetet

Amennyiben szeretne felhívni telefonon, vagy email-t írni, a kapcsolat oldalon találja az elérhetőségeimet, vagy küldjön üzenetet ezzel az űrlappal.

Kérem írja le ide, amit szeretne kérdezni vagy üzenni, és én szívesen megválaszolom Önnek postafordultával.
Ne felejtse el megadni vagy ezt vagy a telefonszámot, máskülönben nem fogom tudni hová küldeni a választ.
Vagy ezt vagy az email címet adja meg a válasz miatt.