Dr. Balla Géza, agysebészből tibeti gyógyító 

Covid 19

Tanulmányoztam a koronavírus világszintű terjedését, és amennyire a lehetőségeim engedik, utána néztem, hogy hogyan lehetne megakadályozni vagy megnehezíteni, hogy elkapjuk a vírust. Nyilvánvalóvá vált, hogy azok az elsők, akik elkapják a vírust, akiknek nagyon le van gyengülve az immunrendszerük és velük végez a virus leghamarabb.

Az ismeretségi körömben, egy kis kutatás után észrevettem, hogy akik egy bizonyos táplálék kiegészítőt szednek, azok közül senki nem kapta el még a Corona 19 vírust.

Van egy nagyszerű termék, ötféle algából van összeállitva. Tudomásom szerint semmilyen étellel és más vitamin készítménnyel nem visszünk be a szervezetünkbe algát, és az immun rendszerünk nagyon gyenge.

Kapcsolódik ehhez egy történet a régmúltból. 5 évvel azután, hogy Nagaszakira és Hirosimára atombombát dobtak, a Japánok újra felépítették a két várost. Őket az alga hatóanyaga védte meg az atom sugaraktól.

Nagyon kérem azokat akiknek lehetőségük van fogyasszanak algát, vásároljanak biztonságot maguknak.

A szándékom ezzel nem a termékek reklámozása volt. Azért adtam ezt most közre, hogy ezzel is segítsek az embereknek.  Sajnos az európai tövények megtiltják, hogy táplálék kiegészítőknek gyógyhatást tulajdonítsunk még akkor is, ha azokat egy orvos állapítja meg. Ezért szándékosan nem írtam ide a termékek nevét. Amennyiben érdekli önt, írjon nekem a lenti üzenetküldő segítségével vagy hívjon a megadott telefonszámon.


Tisztelettel Dr. Balla Géza

 

Küldjön üzenetet

Amennyiben szeretne felhívni telefonon, vagy email-t írni, a kapcsolat oldalon találja az elérhetőségeimet, vagy küldjön üzenetet ezzel az űrlappal.

Kérem írja le ide, amit szeretne kérdezni vagy üzenni, és én szívesen megválaszolom Önnek postafordultával.
Ne felejtse el megadni vagy ezt vagy a telefonszámot, máskülönben nem fogom tudni hová küldeni a választ.
Vagy ezt vagy az email címet adja meg a válasz miatt.