Dr. Balla Géza, agysebészből tibeti gyógyító 

dr. Balla Géza blogja

#13 Politika, a világ dolgai és a tibeti tanítások

 

Sokan közületek számos olyan kérdéssel fordultak hozzám, hogy én, mint visszavonult politikus biztos többet tudok a világ dolgairól, de félénk vagyok és nem akarom elmondani. Hát kedves olvasóim és barátaim, drága ellenségek! Én nem félek a Jóistenen kívül senkitől, és biztos vagyok benne, hogy a Jóisten mindig velem van és megsegít.

Embertől nem várok segítséget, mivel az emberek nem úgy viselkednek mostanság. Így keveset fordulok embertársaimhoz segítségért. Amikor politikus voltam, láttam az emberi sokszínűséget és a kaméleon viselkedést. Ilyen időket élünk, amikor egy kutyát többre becsülünk, mint embertársainkat. Hová jutott az emberi elme, a tudat?

#12 Hogyan lehet meggyógyulni?

 

Kedves Barátaim!
 

Sokan ostromolnak telefonon, SMS-ben, hogy hogyan tudnának meggyógyulni ők vagy hozzátartozóik, de sajnos tehetetlenek. Régi, de igaz magyar mondás, hogy Isten meghallgatja kéréseinket, de nem tesz bele a tarisznyánkba.

Először is, már rengeteg mindent leírtam és felhívtam a figyelmeteket, hogy a hátgerincetek legyen rendbe téve. Ha sajnáltok 10 000 Ft-ot rá, akkor én nem tudok értetek tenni.

#16 Így imádkozik egy tibeti pap az egészségért

 

Kedves Olvasóim!

 

Bocsánatot kérek, hogy nem tudtam minden héten írni, de nagyon el vagyok foglalva a gyógyítással, mert sajnos rengeteg beteg van, és nem tudtam folytatni a rendszeres írásaimat.

Tudom, hogy több mindent megígértem, hogy írok róla, de sajnos annyi a kérdés/kérés, hogy csak idővel tudok majd mindenki kérésének eleget tenni. Most arra a kérésre felelek, hogy hogyan kell imádkozni, és miért szükséges az ima.

#11 Hogyan lehet egészségesen élni?

 

Kedves Olvasóim!

A kérdés kitűnő, csak a felelet nehéz, mert sokan nem értik meg hogy mi is az egészség. Csak akkor jönnek rá, amikor megbetegednek és rádöbbenek, hogy mennyire felelőtlenül éltek. Minden nap tudatosan mérgezték magukat. Még annak ellenére is, hogy valaki nagyon sokszor felhívta a figyelmünket, hogy azt ne idd meg mert nagyon káros. Ő rábólintott de még ki is gúnyolta ha volt rá alkalom.

Első körben most csak néhány dolgot fogok megemlíteni, de ha ebből valamennyit betartasz észre fogod venni, hogy jobban érzed magad, és jobb lesz a munkabíró képességed és egész egyszerűen jól fogod érezni magad a bőrödben.

#9 Amit nem biztos, hogy tudtál a Margit-szigetről

 

Kedves olvasóim, akik egyre többen vagytok!

Sok szeretettel hozom tudomásotokra, hogy igen, itt Magyarországon is vannak gyógyitó, csodatévő helyek. Ilyen például a Nyulak szigete, vagyis a Margit-sziget egy része, ahol IV Béla király lánya, Szent Margit élt és vezekelt, a Magyar népért, majd fel áldozta magát értük.

Oldalak

Küldjön üzenetet

Amennyiben szeretne felhívni telefonon, vagy email-t írni, a kapcsolat oldalon találja az elérhetőségeimet, vagy küldjön üzenetet ezzel az űrlappal.

Kérem írja le ide, amit szeretne kérdezni vagy üzenni, és én szívesen megválaszolom Önnek postafordultával.
Ne felejtse el megadni vagy ezt vagy a telefonszámot, máskülönben nem fogom tudni hová küldeni a választ.
Vagy ezt vagy az email címet adja meg a válasz miatt.