Dr. Balla Géza, agysebészből tibeti gyógyító 

Blogbejegyzéseim

#16 Így imádkozik egy tibeti pap az egészségért

 

Kedves Olvasóim!

 

Bocsánatot kérek, hogy nem tudtam minden héten írni, de nagyon el vagyok foglalva a gyógyítással, mert sajnos rengeteg beteg van, és nem tudtam folytatni a rendszeres írásaimat.

Tudom, hogy több mindent megígértem, hogy írok róla, de sajnos annyi a kérdés/kérés, hogy csak idővel tudok majd mindenki kérésének eleget tenni. Most arra a kérésre felelek, hogy hogyan kell imádkozni, és miért szükséges az ima.

#13 Politika, a világ dolgai és a tibeti tanítások

 

Sokan közületek számos olyan kérdéssel fordultak hozzám, hogy én, mint visszavonult politikus biztos többet tudok a világ dolgairól, de félénk vagyok és nem akarom elmondani. Hát kedves olvasóim és barátaim, drága ellenségek! Én nem félek a Jóistenen kívül senkitől, és biztos vagyok benne, hogy a Jóisten mindig velem van és megsegít.

Embertől nem várok segítséget, mivel az emberek nem úgy viselkednek mostanság. Így keveset fordulok embertársaimhoz segítségért. Amikor politikus voltam, láttam az emberi sokszínűséget és a kaméleon viselkedést. Ilyen időket élünk, amikor egy kutyát többre becsülünk, mint embertársainkat. Hová jutott az emberi elme, a tudat?

#12 Hogyan lehet meggyógyulni?

 

Kedves Barátaim!
 

Sokan ostromolnak telefonon, SMS-ben, hogy hogyan tudnának meggyógyulni ők vagy hozzátartozóik, de sajnos tehetetlenek. Régi, de igaz magyar mondás, hogy Isten meghallgatja kéréseinket, de nem tesz bele a tarisznyánkba.

Először is, már rengeteg mindent leírtam és felhívtam a figyelmeteket, hogy a hátgerincetek legyen rendbe téve. Ha sajnáltok 10 000 Ft-ot rá, akkor én nem tudok értetek tenni.

#11 Hogyan lehet egészségesen élni?

 

Kedves Olvasóim!

A kérdés kitűnő, csak a felelet nehéz, mert sokan nem értik meg hogy mi is az egészség. Csak akkor jönnek rá, amikor megbetegednek és rádöbbenek, hogy mennyire felelőtlenül éltek. Minden nap tudatosan mérgezték magukat. Még annak ellenére is, hogy valaki nagyon sokszor felhívta a figyelmünket, hogy azt ne idd meg mert nagyon káros. Ő rábólintott de még ki is gúnyolta ha volt rá alkalom.

Első körben most csak néhány dolgot fogok megemlíteni, de ha ebből valamennyit betartasz észre fogod venni, hogy jobban érzed magad, és jobb lesz a munkabíró képességed és egész egyszerűen jól fogod érezni magad a bőrödben.

#9 Amit nem biztos, hogy tudtál a Margit-szigetről

 

Kedves olvasóim, akik egyre többen vagytok!

Sok szeretettel hozom tudomásotokra, hogy igen, itt Magyarországon is vannak gyógyitó, csodatévő helyek. Ilyen például a Nyulak szigete, vagyis a Margit-sziget egy része, ahol IV Béla király lánya, Szent Margit élt és vezekelt, a Magyar népért, majd fel áldozta magát értük.

#8 A gyógyító Szfinx

 

Mint azt már megírtam, mielőtt ki nem mentem Tibetbe, gyakran ellátogattam a Csíksomlyói Kegyszoborhoz. Miután visszatértem, azonnal éreztem a mindennapi nyomást, amit a modern élet zúdít az emberekre. Azt vettem észre, hogy igen, ez a pokol.  Az embereket az úgynevezet Demokrácia valóban olyan illúzióban tartja, mint a cirkuszi szemfényvesztők előadásaiban. És tényleg így van, ez az ördög uralma.

Megfigyelhető hogy az emberekben sok a gyűlölet, nem figyelnek ember társukra, utálják egymást. Az egyházak politikai befolyás alatt vannak, és Jézus szeretett házábol politikai klikkek alakultak és divat házak, mivel a nők nem visszafogott öltözetben mennek a templomokba, hanem kirivó ruhákban.

#7 A dobogó kő

 
Amint kijössz az Ialomicioara barlangból, és eredszkedsz le a kolostori lejárón, egy kristályvizű patak csörgedezése hívogat, hogy izleld meg a vizét, amely bármi nemű kezelés nélkül is PH 4,3 és jéghideg. Nem is kérdéses miért, hiszen a barlang szívéből ered ahol a vízhozama másodpercenként 1460l.

Ha lesétáltunk a patakpartra, egy palló vezet át a víz felett, amely a dobogókő felé vezet. Ennek a kősziklának hatalmas jelentősége van, de sokan nem is jönnek rá a fontosságára.

A kőszikla oldalára egy királyi pár van felvésve. A királyi pár között nem más van mint egy szent kereszt, és a királyi pár nem más mint Constantin és Elena királynő, akik a Romániában bevezették a Kereszténységet úgy, mint a magyaroknál Szent István.

#6 Egy elnökjelölt, két királynő és a gyógyító barlang

 

Mint azt már említettem a bemutatkozásnál, magam is egy sötét világi lény voltam, aki a politikával kacérkodott, amíg el nem jutottam Tibetbe. Azt hittem, hogy nekem is lépést kell tartanom a modern társadalommal, és szerettem volna bizonyítani, hogy ott is kitűnő ember vagyok. De beálltam a táncba egy gondolattal, és nemsokára rájöttem, hogy az árral szemben úszok és meg is kaptam az első pofont.

Lia Roberts, aki Romániában született, de Amerikában egy milliárdoshoz ment férjhez nagyon rég, bejelentette, hogy 2007. február 16-án kandidál a Romániai elnökválasztáson mint elnök jelölt, és engem nevezett ki Kampány igazgatójának. Ez nagyon jól hangzott, és még hiányzott a politikai karrieremből.

#5 Vannak szabályok

 

Kedves Blog Kedvelőim!

Köszönöm, hogy ilyen sokan érdeklődtök az után amit felteszek.

Ígérem, hogy vissza fogok térni a pozitív energia helyekkel kapcsolatos témára, de azokról a szabályokról fogok írni, amelyeket minden nap lábbal tiprunk. A világ olyan, amilyen, de ez mind azért történik, mert eltérünk az ősrégi dolgoktól és nem tiszteljük a természetet, saját magunkat. Úgynevezett demokratikus szellemben neveljük a gyerekeket. Ez egy beteges gondolat és tönkreteszi a jövő társadalmát.

#4 A Csíksomlyói kegytemplom csodái

 

Ígéretemet betartva, tovább folytatom az írást, és olyan helyekről fogok beszámolni, ahol milliónyi ember fordul meg évente, de pusztán csak elolvassák a leírt tájékoztatót vagy megcsodálják a hely szépségét, de kihagyják azt a csodálatos dolgot, a gyógyítási lehetőséget. Persze azért sokan mesélik, hogy hol jártak és hogy milyen jól érezték magukat, de azzal már nem törődnek, hogy miért.

Tibet után nagyon nehéz volt ismét vissza térni és felvenni a harcot ezzel a sötét világgal. Itt, ahol a bűn, a meggazdagodási lehetőségek együtt járnak bizonyos aljas dolgokkal.

#3 Ahol a lélek feltöltődhet

 

Ahogy telt az idő, miután sikerült letisztulnom, a mesterem egyre több dologba avatott be. A letisztulás böjtöt, lelki tisztulást, az étkezési szokások megváltoztatását és egy esküt foglalt magába.

A fogadalom után különböző helyekre vándoroltunk el a mesteremmel. Olyan helyekre mentünk el, ami pozitív erővel töltött fel bennünket, és eközben megtanultam, hogy ha stresszes állapotban van valaki, mikor és hogyan tud olyan pozitív energiát venni a természetből, ami sokkal jobb mint akármilyen nyugtató gyógyszer, vagy akármilyen pszichológiai terápia.

Rá is kérdeztem, hogy csak itt fent Tibetben vannak ilyen helyek? Lassan elmosolyodott és azt monta:

#2 Az első napok egy tibeti kolostorban

 

Megérkeztem Lhásza városába Tibetbe. Egy városban, ami a tengerszint feletti 3650  méteren fekszik szó szerint még a levegő is más. Egy úgynevezet civilizált országból érkezö személynek, aki egész nap a telefonon, interneten lóg, talán primitivnek tűnhet, hogy napokig fent van egy kolostorban. Egy kolostorban, amit nem szennyeznek tele rádióhullámokkal, de még csak az út porával sem, mivel a vallásuk elvárásainak tiszteletben tartása végett, sarujukat lehúzzák és kint hagyják. 

#1 Az élet sötét oldala

 

Lássuk csak. Kezdjük azzal, hogy elvégeztem az orvosi egyetemet, és nemsokára egy híres kórházban meg is kaptam a kinevezésemet, mint Idegsebész adjunktus. Itt igazán kitűnő emberek között tanulhattam tovább, és mintegy 17 éven át gyakorolhattam tanult mesterégem. 

Útközben persze találkoztam sok olyan dologgal, amelyek kérdőjeleket vetettek fel bennem, de mivel ebben a rohanó világban nem érdekli az embereket csak a luxus és a rivaldafény, a könnyű meggazdagodás, hát én sem voltam különb másoknál, sőt... De mivel egy szegény falubol eljutottam Románia egyik legjobb és legfelszereltebb kórházába, büszke voltam magamra és arra, amit elértem a munkámban. 

Küldjön üzenetet

Amennyiben szeretne felhívni telefonon, vagy email-t írni, a kapcsolat oldalon találja az elérhetőségeimet, vagy küldjön üzenetet ezzel az űrlappal.

Kérem írja le ide, amit szeretne kérdezni vagy üzenni, és én szívesen megválaszolom Önnek postafordultával.
Ne felejtse el megadni vagy ezt vagy a telefonszámot, máskülönben nem fogom tudni hová küldeni a választ.
Vagy ezt vagy az email címet adja meg a válasz miatt.