Dr. Balla Géza, agysebészből tibeti gyógyító 

#9 Amit nem biztos, hogy tudtál a Margit-szigetről

 

Kedves olvasóim, akik egyre többen vagytok!

Sok szeretettel hozom tudomásotokra, hogy igen, itt Magyarországon is vannak gyógyitó, csodatévő helyek. Ilyen például a Nyulak szigete, vagyis a Margit-sziget egy része, ahol IV Béla király lánya, Szent Margit élt és vezekelt, a Magyar népért, majd fel áldozta magát értük.

Sokan nem is tudják, hogy a Margit szigeten nem csak kutyát lehet sétáltatni, futni vagy sportolni. Nem csak a buja szerelmesek helye, hanem nyugalmunk és lelki békénk visszanyerésének színtere is lehet, amiért egész életében imádkozott a gyönyörű királylány, aki visszautasított minden modern könnyű életet és házasság ajánlatokat. Még Ottó, cseh király ajánlatát is. Sanyargatta magát, szeges övet hordott és olyan ájtatosan imádkozott, hogy amikor a szeretet testvére István, erdélyi fejedelem látogatta meg, sokszor nem válaszolt testvére hozzá intézett szavaira, mert annyira transzban volt, és a lelke sokszor elhagyta testét. Egyetlen urával társalgott Jézus Krisztussal, és pusztán egy kérésére meggyógyított betegeket vagy apáca társait.

Sokan elmennek a romok mellet, és nem is tudják, hogy ott egy gyógyító pozitív hely van, és lehet Margitot kérni, hogy járjon közben a gyógyulásainkban. Ehelyett, inkább a Japán kert iránt érdeklődnek (aminek abszolút semmi köze a japán kerthez), és ott lehet inkább embereket látni. Vagy az úgynevezett állatkert iránt, ami inkább állatkínzás. Én azt tanácsolom menjetek és töltődjetek fel e szent helyen, ahol történelmet írtak, és egy olyan erényes szent mint Szent Margit vigyáz az olyan tiszta lelkű szomorú emberekre mint mi, egyszerü bűnösök.

Ne feledjétek elolvasni Margit életét, amelyet Gárdonyi Géza írt le az Isten rabjai című regényében. Éljétek át Margit életét, és figyeljétek meg, hogy ki is volt ő, és miért kell őt kérni és hozzá imádkozni. Ígérem, ha tiszta szívvel imádkoztok hozzá, és eltöltötök néhány órát a romok közt, másképp fogjátok érezni magatokat és pozitívan fel fogtok töltődni Margit jóságos pozitív energiája által. Margit 33 éves korában eltávozott erről a világról, pont úgy mint ahogy Jézus Krisztus is 33 évet élt e földön, de mindketten egy dolgot hagytak hátra: Szeressük egymást!

Margit egész életében szolgált másokat és Királylány volt. Akárcsak Jézus Krisztus. Tanuljunk szerényen, tisztán és boldogan élni, a nagy magyar Szent Asszony Szent Margit helyén, a Margitsziget romjainál. Ha stresszes vagy, vagy nehéz lelki problémákkal küzdesz, kérd Margitot és megérzed hamar a gyógyító hatását.

Teszek képeket róla. Ahol sokat imádkozik ott próbáljatok sétálgatni.

Köszönöm, hogy meghallgattatok.

 

Tisztelettel: dr. Balla Géza

 

    

Küldjön üzenetet

Amennyiben szeretne felhívni telefonon, vagy email-t írni, a kapcsolat oldalon találja az elérhetőségeimet, vagy küldjön üzenetet ezzel az űrlappal.

Kérem írja le ide, amit szeretne kérdezni vagy üzenni, és én szívesen megválaszolom Önnek postafordultával.
Ne felejtse el megadni vagy ezt vagy a telefonszámot, máskülönben nem fogom tudni hová küldeni a választ.
Vagy ezt vagy az email címet adja meg a válasz miatt.