Dr. Balla Géza, agysebészből tibeti gyógyító 

#8 A gyógyító Szfinx

 

Mint azt már megírtam, mielőtt ki nem mentem Tibetbe, gyakran ellátogattam a Csíksomlyói Kegyszoborhoz. Miután visszatértem, azonnal éreztem a mindennapi nyomást, amit a modern élet zúdít az emberekre. Azt vettem észre, hogy igen, ez a pokol.  Az embereket az úgynevezet Demokrácia valóban olyan illúzióban tartja, mint a cirkuszi szemfényvesztők előadásaiban. És tényleg így van, ez az ördög uralma.

Megfigyelhető hogy az emberekben sok a gyűlölet, nem figyelnek ember társukra, utálják egymást. Az egyházak politikai befolyás alatt vannak, és Jézus szeretett házábol politikai klikkek alakultak és divat házak, mivel a nők nem visszafogott öltözetben mennek a templomokba, hanem kirivó ruhákban.

Ettől az élettől irtózatosan rosszul éreztem magam és azt vettem észre, hogy az az erő, amivel visszatértem Tibetböl elkezdett elhagyni. Ismét éreztem a gyomromban azt a csomót, amit már rég elfelejtettem, amíg fenn voltam a kolostorokban. Azon vettem észre magam, hogy ismét ideges vagyok és az eröm is fogytán.

Eszembe juttot a mesterem szava, hogy egy csodálatos országban lakom, ahol a természet olyan pozitív energiákat rejteget magában, és vár az emberekre, hogy átadhassa.  De az emberek ezt a pozitiv erőt elkerülik, mert könnyebb elmenniük pszichológushoz, kábítószerek fogságába esni vagy olyan idegnyugtató kat fogyasztani, amelyek tönkreteszik az agyközpontot. Függők lesznek az altatóktól, le gyengülnek és tönkreteszik magukat és a szeretteiket.

Most le írok nektek egy csodálatos helyet, ahol olyan pozitív erőt kap az ember, hogy képes egy hegycsúcsot rögtön megmászni, és az a góc a gyomrából eltűnik. Megnyugszik, és a feltöltődéstől másképp érzi magát. Nem kell mást tenni, mint elmenni erre a helyre és 15 percet ott ülni.

Ez a hely nem más mint Romániában, a Prahova Bucegi hegységben található kő, amely egy emberi fejet formál és a Szfinx nevet kapta.

Ennek az ajkára kell tenni a bal kezed és pozitív dolgokra gondolni. Érezni fogod, amint töltődsz fel erővel... ... ...

Ezt az erőt nem mindig fogod megkapni. Ki kell ismerni a titkát, hogy mikor milyen időben kell a kőszobornál lenni és átvenni ezt a pozitív erőt, amelyet a Szfinx kő ad az emberiségnek.

De ne feledjük, hogy ezt már i.e. 3000 évvel ismerték az Egyiptomiak, és a fáraók használták a természet csodái által való feltöltődést és olyan erőkre tettek szert, hogy az egyiptomi nép isteneknek nézte őket.

Senki ne értse félre a példámat. Ide azért kell el menni, hogy az a sok negatív erő lebomoljon rólunk, és a testünk aurája, ahol sebet kapott, visszanyerje ismét a védő pajzsát, ami megvéd betegségektől, virusoktol, és a közérzetünk is kitűnő lesz.

Én amint megtudtam ennek a kőszobornak a pozitív tulajdonságait, tanulmányozni kezdtem mikor kell ott lenni és átvenni azt a pozitiv erőt, amit rejt számunkra. Szívesen átadom mindenkinek, akit érdekel.

 

Tisztelettel: dr. Balla Géza

Küldjön üzenetet

Amennyiben szeretne felhívni telefonon, vagy email-t írni, a kapcsolat oldalon találja az elérhetőségeimet, vagy küldjön üzenetet ezzel az űrlappal.

Kérem írja le ide, amit szeretne kérdezni vagy üzenni, és én szívesen megválaszolom Önnek postafordultával.
Ne felejtse el megadni vagy ezt vagy a telefonszámot, máskülönben nem fogom tudni hová küldeni a választ.
Vagy ezt vagy az email címet adja meg a válasz miatt.