Dr. Balla Géza, agysebészből tibeti gyógyító 

#7 A dobogó kő

 
Amint kijössz az Ialomicioara barlangból, és eredszkedsz le a kolostori lejárón, egy kristályvizű patak csörgedezése hívogat, hogy izleld meg a vizét, amely bármi nemű kezelés nélkül is PH 4,3 és jéghideg. Nem is kérdéses miért, hiszen a barlang szívéből ered ahol a vízhozama másodpercenként 1460l.

Ha lesétáltunk a patakpartra, egy palló vezet át a víz felett, amely a dobogókő felé vezet. Ennek a kősziklának hatalmas jelentősége van, de sokan nem is jönnek rá a fontosságára.

A kőszikla oldalára egy királyi pár van felvésve. A királyi pár között nem más van mint egy szent kereszt, és a királyi pár nem más mint Constantin és Elena királynő, akik a Romániában bevezették a Kereszténységet úgy, mint a magyaroknál Szent István.

Itt egy képen láthatod, amint a kezemmel érintem a szent keresztet. Olyan érzés, mintha egy szív verne egy emberi testben. Figyelem! Nem mindenki érzi ezt a dolgot, de sokan, amikor megérintik a követ érzik, és fel kiáltnak hogy a kő él.

Ezen a helyen nagyon sokszor találkozott a két királynő is, Mária és Sissy királynők. Imátkoztak hosszasan, főleg amikor Sissinek megölték a fiát. Mert bizonyosan állítom, hogy a fiát kivégezték és szó sem volt öngyilkosságról! Kivégzés volt.

Most nem térek ki a kivégzés okára, de majd egyszer megírom a tiszta igazságot erről az ügyröl, ami már sok évtized távlatából is rejtély maradt.

Amint itt kértem a mindenható atyát azokért, akik betegek és jómagamért, Lia halkan annyit mondott: "Géza nagyon boldog vagyok és hálás, amiért megmutattad ezt a csodálatos helyet."

Itt sokan meggyógyultak különböző betegségükből, és annyira sok pozitív energiával töltődnek fel, hogy nem félnek megmászni azokat a hegy oldalakat, amelyek 2500 méter magasra, az Omu csúcs felé tartanak. Olyan tájakat és olyan dolgokat fedeznek fel, amely pozitívan hat ki az egészségükre.

Néhány fényképet ki teszek ízelítőnek...

     

Ha valakinek tehát energiára, jobbulásra van szüksége, akkor ne a drogokhoz, vagy vegyi-, energiaitalokért szaladjon, hanem ilyen helyekre menjen el. Nem két órára fog feltöltődni! A hatását egy fél év múlva is érezni fogja, valamint az egésége is sokat fog változni. 

Tiszelettel: dr. Balla Géza

 

Küldjön üzenetet

Amennyiben szeretne felhívni telefonon, vagy email-t írni, a kapcsolat oldalon találja az elérhetőségeimet, vagy küldjön üzenetet ezzel az űrlappal.

Kérem írja le ide, amit szeretne kérdezni vagy üzenni, és én szívesen megválaszolom Önnek postafordultával.
Ne felejtse el megadni vagy ezt vagy a telefonszámot, máskülönben nem fogom tudni hová küldeni a választ.
Vagy ezt vagy az email címet adja meg a válasz miatt.