Dr. Balla Géza, agysebészből tibeti gyógyító 

#6 Egy elnökjelölt, két királynő és a gyógyító barlang

 

Mint azt már említettem a bemutatkozásnál, magam is egy sötét világi lény voltam, aki a politikával kacérkodott, amíg el nem jutottam Tibetbe. Azt hittem, hogy nekem is lépést kell tartanom a modern társadalommal, és szerettem volna bizonyítani, hogy ott is kitűnő ember vagyok. De beálltam a táncba egy gondolattal, és nemsokára rájöttem, hogy az árral szemben úszok és meg is kaptam az első pofont.

Lia Roberts, aki Romániában született, de Amerikában egy milliárdoshoz ment férjhez nagyon rég, bejelentette, hogy 2007. február 16-án kandidál a Romániai elnökválasztáson mint elnök jelölt, és engem nevezett ki Kampány igazgatójának. Ez nagyon jól hangzott, és még hiányzott a politikai karrieremből.

Tudtam, hogy Lia az Amerikai elnökök barátja. Ronald Reagan, Bill Clinton és a kongresszus tagjainak társaságát élvezi. Bátran álltam mellé, mivel tudtam, hogy tiszta gondolatokkal érkezik egy olyan országba, ahol a káosz uralkodik és a korrupció szárnyal. Ahol nem csak a politikusok korruptak, hanem az igazságszolgáltatás és a titkos szolgálat azzal tölti az idejét, hogy hamis vádakat készítsenek elő azoknak, akik nem az ő csoportjukhoz tartoznak vagy akik szembeszegülnek velük.

Így tehát örömmel fogadtam el a kinevezést és nagyon komolyan sok napon keresztül beszélgettünk róla Liával, hogy hogyan is lehetne a korrupciót megszüntetni és azoktól, akik egy éjszaka alatt lettek milliomosok hogyan lehet elkobozni és visszaszolgáltatni a hamisan szerzett vagyonukat a népnek.

A programunkban volt egy olyan terv, hogy kiviszünk egy csoportot Amerikába, hogy dolgozzanak ott néhány hónapot, és a választás előtt vissza térnek és elmondják a televízióban, hogy mit is jelentene, ha Lia meg lenne választva.

Lia egy igazi Istenfélő de vaskezű nő és nagyon szereti az embereket. Las Vegasban ahol lakik megtanulta, hogy ne tegyen különbséget fajok és bőrszín közt. Egy amerikai liberális gondolkodással rendelkezik, és ezért is nagyon büszke voltam, hogy egy ilyen nagyszerű ember mellett lehetek. Tettük is a dolgunkat, mert februárban, amikor bejelentette Bukarestben, hogy kandidál az elnökségre 4%-os volt a támogatottsága, de Május 24-re már 36 százalékon állt. Ijesztően gyorsan nőtt a népszerűsége.

Lia olyannak hatott nekem, mint a Románok szeretet királynője Mária királynő, akiről már említettem, hogy nagyon nagy barátságban ;és tiszteletben álltak egymással a Magyarok volt királynőjével Sissyvel. Sokat találkoztak Hátszeg környékén, és volt nekik egy különös, titokzatos útjuk, ami a Jalomicioara barlanghoz vezetett, mert ott, olyan gyógyító és pozitív erőkre tettek szert, amire szükségük volt.

Egy fáradságos nap után javasoltam Liának, hogy menjünk el erre a csodálatos helyre. Ő nagy örömmel vette az ötletet nem csak a feltöltődés érdekében, hanem azért is, mert a két királynő nyomdokaiba léphettünk, és biztosra vette, hogy az egész stábnak jót fog tenni.

Megérkeztünk a Ialomicioara barlang bejáratához, ahol egy kolostor őrzi a bejáratot és a barlang hossza másfél kilométer.

A 2100 m magasságban, a Bucegi hegységben található barlang két részre oszlik úgy 300m haladás után. Már a bejáratnál érzed azt a pozitív energiát, amely erőt ad a rád váró nehéz úthoz a barlangban. Olyan sok lépcsőt kell megmászni, hogy ha nem volna ez az energia, nem is sikerülne.

A barlang belsejében kis csermelyek formálódnak egészen a barlang azon részéig, ahol a víz egy oltár szerű végződést formált magának, és ahol nagyon sokan gyógyultak már meg:

  • a klausztrofóbiás félelmüktől,
  • a stressz okozta fejfájástól (migrén) és
  • attól a nyomástól, ami az emberekre úgy nehezedik rá mint egy kő, ami nem más mint lelki súlyok fáradalma, amivel a mai ember nagyon nem törődik csak amikor az orvosa már súlyos cukorbetegnek diagnosztizálta.

Itt a lelki terheiktől sokan megszabadulnak, és olyan boldogan jönnek ki a barlangból, hogy megjegyezik: Olyan vagyok mintha tudnék repülni! De nem gondolkodnak rajta, hogy mi is tette ezt velük.

Ez az Ialomicioara barlang jelentősége.

Hamarosan folytatom az írást, az innen mindössze 100 méterre található Szívdobogó Kőszikláról, ahol a tiszta ember megérezheti, hogy egy hatalmas kősziklában olyan dolog történik, mintha egy emberi szív dobogna.

Ennél a kősziklánál sokat időzött a két királynő és itt vitatták meg az országaik nehézségeit és azzal voltak elfoglalva hogyan könnyebbítsenek a nép sorsán.

Ezt a fényképet, az egyik látogatásom alkalmával készítettem. Számos fiatalt vittem fel oda, akik a kábítószer rabjai voltak és akik megszabadultak ettől a XX. századi leprától.

 

Tisztelettel: dr. Balla Géza

Küldjön üzenetet

Amennyiben szeretne felhívni telefonon, vagy email-t írni, a kapcsolat oldalon találja az elérhetőségeimet, vagy küldjön üzenetet ezzel az űrlappal.

Kérem írja le ide, amit szeretne kérdezni vagy üzenni, és én szívesen megválaszolom Önnek postafordultával.
Ne felejtse el megadni vagy ezt vagy a telefonszámot, máskülönben nem fogom tudni hová küldeni a választ.
Vagy ezt vagy az email címet adja meg a válasz miatt.