Dr. Balla Géza, agysebészből tibeti gyógyító 

#5 Vannak szabályok

 

Kedves Blog Kedvelőim!

Köszönöm, hogy ilyen sokan érdeklődtök az után amit felteszek.

Ígérem, hogy vissza fogok térni a pozitív energia helyekkel kapcsolatos témára, de azokról a szabályokról fogok írni, amelyeket minden nap lábbal tiprunk. A világ olyan, amilyen, de ez mind azért történik, mert eltérünk az ősrégi dolgoktól és nem tiszteljük a természetet, saját magunkat. Úgynevezett demokratikus szellemben neveljük a gyerekeket. Ez egy beteges gondolat és tönkreteszi a jövő társadalmát.

Itt most ezeket sorra fogom venni, és megpróbálom leírni a sok könnyelmű és felelőtlen dolgot, amit minden nap csinálunk. Tudom, hogy sokan nem fogadjátok ezt el, de ez engem nem érdekel. Én megteszem, ami a kötelességem, hogy átadjam azt az információt, amit fent Tibetben tanultam, te pedig ha akarod, csinálhatod tovább ezeket a beteges dolgokat.

Szabályok: Igen, azért vannak a szabályok, hogy azokat betartsuk, és ha ezeket megszegjük, nem tartjuk be, akkor káoszban fogunk élni és az életünk céltalanul halad majd előre.

Ez már a születéssel kezdődik. Manapság a gyerekeinket már a születéstől kezdve tévesen neveljük. A legtöbb szülő óvja mindentől, és így a gyerek már kicsi korától nem válik önállóvá, hanem mindig támogatásra vár. Főleg a fiúk. Már nem férfiak, hanem valami bábuk. Így jutottunk oda, hogy manapság már a lányok udvarolnak és mennek a fiúkhoz és már 13 évesen fiúkkal alszanak.

Nem érdekli más őket, csak a bujaság és a szex. A kérdés az, hogy így manapság egy lány mit visz magával a házasságba? Azt hogy hány fiúval feküdt le? Hány gyereket vetetett el a házasságig? Ezért van az, hogy egy év alatt ma Magyarországon 46.000 abortusz van, amiből 80% kiskorú. Hová jutunk így kedves felelőtlen szülök?

Amikor a gyerekek tanárokat támadnak meg láthatjuk ki mindenkit hibáztatnak érte. De ezért ki a hibás? A kormány? A tanár? A szomszéd?

Nem. Mi szülők! Mi vagyunk a hibásak, mert elfogadtuk azt, hogy a gyerek diktál és parancsol. És azt, hogy a gyerek nem tiszteli a szüleit, tanárokat és az időseket. Ezt mind mi csináltuk a léha, felelőtlen neveléssel és azzal, hogy bábukat neveltünk és nem nőket meg férfiakat.

Annyira erkölcstelenül élünk, hogy a bűn rabjai lettünk és azért nem tudunk szeretni, tisztelni és ezért van ennyi válás napjainkban. Ezért van, hogy a lányok erkölcstelen viselkedése felelőtlen anyákat hoz létre, és a férfiak nem tudják hol a helyük, mi a kötelességük. Mert a szülők annyira félrenevelték, hogy már nem férfiak. Nem tudják, hogy a férfi kötelessége az édesapa szerep. Tehát család fenntartó és nem a feleség rabja. Egy nőt szeretni, tisztelni kell, de nem felengedni a fejed tetejére, mert akkor már te nem vagy férfi.
Ez bibliai utasítás, és az is, hogy amikor a nők kezdenek országokat vezetni, megkezdődik a nemzeti káosz, a "hosszúhajú veszedelem."

Félre ne értsenek, nagyon szeretem a nőket. Tisztelem őket, de például a bírónők érzelmi alapon hoznak határozatot, és számos bírónői határozat emberi életeket tesz tönkre. Természetesen a férfiak is tévednek, de statisztikailag 15-20%-ban, míg a női döntések 45-68%-ban téves.
Tehát a szabályokat be nem tartva jutott ide a társadalom. És minthogy a társadalom nem tiszteli a természetet, a természet válaszol azokra a dolgokra, amit vele tesznek. Ezek az árvizek, földrengések, cunamik stb...

Miért? Csak egy példa: Kivágták az erdőket. Miért? Hogy sokan meggazdagodjanak. És ki engedte meg? Hát, a politikai szféra, mert kellenek szponzorok a kampányaikhoz, a luxus yahtokhoz, stb., stb. Nem gondolnak arra, hogy sok ember élete tönkre mehet, amikor majd az árvizek tönkreteszik az útjukban lévő házakat, termő földeket.

És mindezt miért? Mert olyan emberek vezetik az országokat, akik nem tisztelnek semmit. És van pofájuk odamenni, amikor árvizek sodortak el emberi életeket. Ott nem a részvét van, hanem a képmutatás és kampány. Hol van itt az emberiség? Na, de mit várjunk el az olyan emberektől, akik igy lettek felnevelve? Erkölcstelenül, önzőn, emberi szeretet nélkül. Mindezt mi csináljuk és mindezt mi választjuk. És hibáztatunk mindenkit csak ép nem nézünk tükörbe, hogy rájöjjünk mi vagyunk a hibásak.

Nem tiszteljük a Jó Istent, de ha baj van akkor sóhajtozunk, hogy Istenem segíts meg. Úgy viselkedünk, mint a patkányok vagy a strucc. Ha nem tiszteljük az Istent, nem tiszteljük egymást, nem tiszteljük a természetet, akkor ezek a következmények. Ha nem neveljük a gyerekeket szeretetben, és azt lessük, hogy mindent megteremtsünk nekik, akkor nem tisztelik azt, hogy a saját keresetük mit ér, és kihasználnak, amíg csak lehetséges. Aztán egy idősotthonba dobnak. Ez szeretet? Ez felelősség? Vajon ki a hibás?

A gyerek olyan mint a szülő. Amit lát azt csinálja tovább és ne felejtsétek. Ha nincsenek szabályok akkor ezt fogjuk megélni. Amit teremtettünk. Teremtök vagyunk és amit teremtünk, abban élünk.

 

Tisztelettel: Dr. Balla Géza

Küldjön üzenetet

Amennyiben szeretne felhívni telefonon, vagy email-t írni, a kapcsolat oldalon találja az elérhetőségeimet, vagy küldjön üzenetet ezzel az űrlappal.

Kérem írja le ide, amit szeretne kérdezni vagy üzenni, és én szívesen megválaszolom Önnek postafordultával.
Ne felejtse el megadni vagy ezt vagy a telefonszámot, máskülönben nem fogom tudni hová küldeni a választ.
Vagy ezt vagy az email címet adja meg a válasz miatt.