Dr. Balla Géza, agysebészből tibeti gyógyító 

#16 Így imádkozik egy tibeti pap az egészségért

 

Kedves Olvasóim!

 

Bocsánatot kérek, hogy nem tudtam minden héten írni, de nagyon el vagyok foglalva a gyógyítással, mert sajnos rengeteg beteg van, és nem tudtam folytatni a rendszeres írásaimat.

Tudom, hogy több mindent megígértem, hogy írok róla, de sajnos annyi a kérdés/kérés, hogy csak idővel tudok majd mindenki kérésének eleget tenni. Most arra a kérésre felelek, hogy hogyan kell imádkozni, és miért szükséges az ima.

Higgyétek el, sokszor nem elég az ima ereje. Magunkért is kell tennünk valamit, hogy jobbak és egészségesek legyünk, hiszen megírtam már többször, hogy még a Covid ellen is lehet védekezni, ha nem többet mint 22,600 ft értéket áldozzunk magunkra. Többen sokallták, de nemrégiben, mikor meglátogattam őket a különböző kórházakban vagy az otthonukban, vagy amikor már túl későn hívtak, akkor csak annyi maradt, hogy elmondjak egy imát értük.

Ebből kiindulva csak annyit kérek, hogy vegyétek a telefonotokat, keressetek meg, teljesen ingyen elmondom a védekezés módját.

Tehát hogyan is imádkoznak Tibetben.

Isten földi ajándékai közé tartozik az egészség. Ha nincsen egészségünk, minden földi bőség unalmas lesz és kedvtelenséggé fog válni. Az egészséges embereknek, ha csak annyijuk is van, már nagyon boldogok. És a legboldogabb ember az, aki hivatása révén másokat tud segíteni, és ezt tiszta lélekkel teszi. Aki nem riad vissza attól, hogy másokat segítsen.

Más viszont az, ha egy gazdag de bűnös ember, annak ellenére, hogy mindene megvan nagyon nehezen él, mert a bűn súlya rajta akkora, mint egy malom kerék. Ha ő mosolyog is, a lelke fekete és annyira nehéz, hogy sokszor alig kap levegőt. Ők a boldogtalanok, és sokszor csodálkoznak, hogy az a szerencsétlen munkás miért boldog, miért szebb az arca, holott nem jár kozmetikába, hisz alig van egy kevés szappanra is pénze. Egyszerű. A bűn és a gyűlölet eltorzítja nemcsak a lelküket, de az arcukat is.

Amikor jól vagyunk, egészségesen, vigyázzunk magunkra és ne káromoljuk az Istent! Ne gyűlölködjünk, és szeressük felebarátainkat! Osszuk meg szegényebb sorsú társainkkal, amink van. A lustákat, a kábítósokat, az egészséges kéregetőket és azokat akik nem akarnak dolgozni nem értem ide! A rászorulókat és betegeket értem alattuk.

 

 

IMÁDSÁG:

 

KEGYELMES ÉS KÖNYÖRÜLETES ISTEN!

 

MILYEN NAGY A TE IRÁNTAM VALÓ JÓSÁGOD ABBAN IS, HOGY HETEKET, HÓNAPOKAT ENGEDSZ MEG NEKEM BŰNÖSNEK egészségBEN ELTÖLTENI.

 

MILYEN SOKAN VANNAK BETEGEK ÉS ERŐTLENEK! MILYEN SOKAN JAJGATNAK ÉS ORDÍTANAK FÁJDALMAIK KÖZEPETTE!

 

MILYEN SOKAN VANNAK, KIK ÁGYAIKBA ROSKADVA FORGOLÓDNAK HATALMAS FÁJDALMAIK KÖZÖTT, ÉS imádkozNAK HOZZÁD. VALÓSZÍNŰ BUZGÓBBAN, MINT ÉN, DE NEKEM MÉGIS MEGENGEDED, HOGY egészségESEN ÉBREDJEK, S ÉN EZÉRT DICSŐÍTLEK OTT FENT, AHOL VIGYÁZOL RÁM, ÉS EGÉSZSÉGBEN, BOLDOGSÁGABAN TARTASZ.

 

TUDOM, HOGY AMÍG TE ISTENEM VIGYÁZOL RÁM, ÉN SOKSZOR AZ egészségEM ELLEN ESSZEM, ISZOM, NEM GONDOLVA, HOGY EZ MIND ELLENEM VAN. DE TE HATALMAS ISTEN MEGVÉDESZ, ÉS MINDEN NAP MUTATOD A FÉNYT, AZ UTAT, HOGY TUDJAK ÉLNI ÉS EGÉSÉGBEN MARADNI.

 

KÉRLEK ISTENEM BOCSÁSD MEG NEKEM A SOK ROSSZ, MEGGONDOLATLAN TETTEMET.

 

ADD ISTENEM, HOGY AZ ÉLETEM HÁTRALEVÖ RÉSZÉT IS egészségBEN TUDJAM TÖLTENI. AZ egészségEM SORÁN MÁSOKAT, FELEBARÁTAIMAT ÉS ELLENSÉGEIMET IS TUDJAM SEGITENNI ÉS MEG TUDJAM MUTATNI MI AZ IGAZ ÚT, AMELYRE TE SEGITESZ ENGEM MINDEN NAP.

 

ISTENEM ADJ A TESTEMNEK, LELKEMNEK IGAZI MENNYEI TÁLÁLÉKOT! ÓVJ MEG A ROSSZ EMBEREK TETTEITŐL, AKIK AZ EMBEREK EGÉSZSÉGE ÁRÁN GAZDAGODNAK, ÉS TUDTUKKAL ÉS BELEEGYEZÉSÜKKEL MÁS EMBERTÁRSAIK EGÉSZSÉGÉBEN SZÁNDÉKOSAN KÁRT TESZNEK.

 

ISTENEM ADD, HOGY EZEK AZ EMBEREK MEG KAPJÁK A FÉNYT, A FÉNY TUDÁSÁT, ÉS HOGY A SÖTÉTSÉGET A VILLÁGOSÁG CSERÉLYE FEL ELMÉJÜKBEN.

 

ADD ISTENEM, HOGY NE TUDJANAK MÁSOKNAK ÁRTANI! FÉKEZD ÖKET ISTENEM, MERT A TE HATALMAD NAGY ÉS IGASÁGOS.

 

NEKÜNK EGYSZERÜ EMBEREKNEK ADJ ISTENÜNK egészségET, HOGY GYEREKEINKET, SZÜLEINKET ,BARÁTAINKAT ÉS ELLENSÉGEINKET, AMIKOR BETEGEK, TUDJUK EMBERIESEN GONDOZNI ÉS imádkozNI ÉRTÜK, HOGY MEGGYÓGYÍTSD ŐKET IS, ÉS EGYÜTT TUDJUNK ÖRÜLNI A NAGY SZERETETEDNEK!

 

 

Így imádkozik egy tibeti pap az egészségért, és én így imádkozom értetek. Azokért is, akik ellenem vagytok és az életemre törtök, Ámen!

 

Tisztelettel Dr. Balla Géza

Küldjön üzenetet

Amennyiben szeretne felhívni telefonon, vagy email-t írni, a kapcsolat oldalon találja az elérhetőségeimet, vagy küldjön üzenetet ezzel az űrlappal.

Kérem írja le ide, amit szeretne kérdezni vagy üzenni, és én szívesen megválaszolom Önnek postafordultával.
Ne felejtse el megadni vagy ezt vagy a telefonszámot, máskülönben nem fogom tudni hová küldeni a választ.
Vagy ezt vagy az email címet adja meg a válasz miatt.