Dr. Balla Géza, agysebészből tibeti gyógyító 

#15 Mi köze a vírusnak a kapzsisághoz?

 

Sokan azt kérditek, miért tűnik fel ilyen sok vírus, ami meghaladja a modern orvosi tudomány tudását. A válasz egyszerű. Mindezért nem más, mint mi emberek vagyunk a hibásak, és mindez nem más mint a kapzsiság jele.

Ilyenkor mindig megkapom a kérdést: Miért? Pont a kapzsiság? Mi köze van a vírusnak a kapzsisághoz?

Hölgyeim és uraim, a következők miatt: Elsősorban az erdők kivágása az ok. A politikusok és hozzátartozóik minden évben olyan hatalmas pusztítást végeznek, a meggazdagodásuk vagy a vagyonuk tovább gyarapítása miatt, hogy az erdőkben okozott kár felborítja az ökoszisztémát. Az állatokat beszorítják az emberek közé, és az állatok rengeteg vírust terjesztenek.

Az ivóvizeket megmérgezi a sok mesterséges vegyszer. A levegő szennyezett, és mindezt évtizedek óta nem ismeri be sok politikus. Nem számít nekik az emberi élet, csak a saját gazdagságuk érdekli őket. Igaz, a vírusok igazságot tesznek a földön, mert immár bebizonyosodott, hogy a vírus inkább azokat érinti, akik a vezetőség csucsain landoltak. de sajnos hatalmas kárt okozott a krónikus betegek és idősek között is.

Sajnálatos ahogy az orvosi kar tombol, mert nem bírja a munkát. De legtöbbjük tudja, hogy az embereket fel kellene készíteni, hogy hogyan védekezünk, de erről egy szó sem esik. A médiában egész nap nem hallasz egyebet csak : maszk, fertőtlenítés és karantén.

Igen, ezt meg kell tenni és ezt meg is teszik a kormányok, de sokszor nem a megfelelő időben. Számos halottért nem a politikusok a hibásak, hanem a mára már elavult virológusok, akik majdnem ingyen kapták a pénzt.

Mi a megoldás? Mert vádolni bárkit könnyen lehet. De mi a megoldás? Máris mondom. Első sorban vannak víztisztítók, amelyeket itt nem tudok leírni, mert reklámot nem csinálok semmilyen dologra. Most viszont nélkülözhetetlenül fontos, mivel a sok fertőzött miatt a vizeink fertőzöttek és veszélyesek lettek. A vírus hordozók ürülékei is szennyezik a vizeket, és ha nem megy olyan szigorú szűrésen keresztül, amely a vizet megtisztítja és ihatóvá teszi, akkor már tettünk egy fontos lépést előre.

A másik dolog: Ha az immunrendszered gyenge, akkor a vírus hamar eléri a szervezeted, és máris ki vagy szolgáltatva a vírusnak. Tehát a védekezés frontvonala az immunrendszer felerősítése, és nem vegyileg létrehozott úgynevezett vitaminokkal, ami egy másik szemfényvesztés a gyógyszermaffia részéről. Ha megkérdeztek megadom, hogy honnan szerezhettek be tiszta immunrendszer erősítőket. Most lépjetek, amíg nem késő.

Érdeklődtem a vakcina után. Sok ország kísérletezik és jól teszik. De egy biztonságos vakcina előállítása hosszú időbe telik. Tehát mindenki a maga felelősségére oltassa vagy ne oltassa be magát. Én nem adok másoknak tanácsot. Nem csinálok pénzért reklámot úgy, mint egyes orvosok. Ócska ripacsok. Színészek, akik a tv képernyőjén azzal jönnek, hogy ők mindennel beoltatják magukat.... hát tegyék, de hagyják az embereket saját döntésre jutni.

Az egészségünk a legfontosabb az életünkben, és az utóbbi időben látom, hogy a Magyar kormány erőfeszítéseket tesz, de a sok szélhámos politikus gátolja és kritizálja. Én, ha valamit kritizálok, akkor előjövök a megoldással is. De ez Magyarországon nem így működik. Csak a parlamenti színjáték és a hataloméhség, kihasználva a mai kritikus időket, a vírust. A baloldalnak nem az emberek élete az érdekes, hanem a magyar nép volt hóhérának a hatalomra juttatása. Igaz, a kormány is sokkal többet tehetne, hogy minden jobban és igazságosabban működjön.

Bocsánatot kérek, amiért a gyógyító tanácsokba mindig belekeverem a politikát és politikai nézeteimet, de ma minden sajnos tőlük függ. Igaz, a fejétől büdösödik a hal, és a baj sokszor az, hogy a farkánál kezdik pucolni."

Várom sok szeretettel kérdéseiteket, és ne hanyagoljátok el és óvjátok az egészségeteket. Én itt vagyok, és mindenben segítségetekre leszek.


 

Tisztelettel Dr. Balla Géza

Küldjön üzenetet

Amennyiben szeretne felhívni telefonon, vagy email-t írni, a kapcsolat oldalon találja az elérhetőségeimet, vagy küldjön üzenetet ezzel az űrlappal.

Kérem írja le ide, amit szeretne kérdezni vagy üzenni, és én szívesen megválaszolom Önnek postafordultával.
Ne felejtse el megadni vagy ezt vagy a telefonszámot, máskülönben nem fogom tudni hová küldeni a választ.
Vagy ezt vagy az email címet adja meg a válasz miatt.