Dr. Balla Géza, agysebészből tibeti gyógyító 

#13 Politika, a világ dolgai és a tibeti tanítások

 

Sokan közületek számos olyan kérdéssel fordultak hozzám, hogy én, mint visszavonult politikus biztos többet tudok a világ dolgairól, de félénk vagyok és nem akarom elmondani. Hát kedves olvasóim és barátaim, drága ellenségek! Én nem félek a Jóistenen kívül senkitől, és biztos vagyok benne, hogy a Jóisten mindig velem van és megsegít.

Embertől nem várok segítséget, mivel az emberek nem úgy viselkednek mostanság. Így keveset fordulok embertársaimhoz segítségért. Amikor politikus voltam, láttam az emberi sokszínűséget és a kaméleon viselkedést. Ilyen időket élünk, amikor egy kutyát többre becsülünk, mint embertársainkat. Hová jutott az emberi elme, a tudat?

Ne értsetek félre, de ha félre is értitek... ti kértétek és ti olvassátok, amit írok. Hát milyen magyar ember az, aki hagyja, hogy embertársa szenvedjen, és egykedvűen nézi, mások szenvedését, miközben a kedvence fejét simogatja és vigyorog?

Kérdeztétek, hogy mi a véleményem Amerikáról, Putyinról, szülőhazám Erdély Románia vezetőségéről, és nem utolsó sorban Magyarországról, és főleg Orbán Viktorról.

Kezdjük hát ott, ahol születtem, és ahol jól ismerem a járást, minden politikust ismerek, tudom mindenki múltját és a jövőképét, ami nem szép és nem is jó.

Én Klaus Johannist még 2007-ből ismerem, amikor Szebenben volt város elnök. Én akkor Lia Roberts asszonynak voltam a kampány igazgatója, aki Amerikából jött, hogy induljon az elnökségért, és aki ezt a rabló társaságot, aki a Román parlamentben van megrostálta volna. Csak azok maradtak volna, akik tényleg az ország javát akarták. De amikor erre rájött az akkori elit, mindent megtett, hogy Liát eltávolítsa az országból. Ez sikerült is, a Rendőrség és a titkosszolgálat bevetésével, de ez egy hosszú történet és nem szeretnék eltérni a tárgytól.

Tehát vissza a mostani elnök elemzésére, akit mint említettem, 2007 óta személyesen ismerek. Itt jegyezném meg, hogy 2007-ben Petre Roman Románia első minisztere, alakított egy pártot és megkért, hogy legyek a párt alapító bizottságában.

 

Így tehát két helyen működtem egyszerre. Párt alapító bizottsági elnökként és kampány-igazgatóként az amerikai milliárdos asszony mellett. Klaus Johannis két alkalommal fogadott bennünket, és a két különböző politikusnak Lia Robertsnek és Petre Rómának ugyan arról a kérdésről két különböző, eltérő választ adott. 

Így erről az emberről megállapítottam, hogy tanár létére egy hazug kétszínű vagy többszínű kaméleon, és ezt többször bebizonyította már, mióta Románia elnöke.

Ez a szász nemzetiségű elnök, Klaus Werner Johannis, ritka aljas és szemtelen. Amit ez az országában élő magyar nemzetiségűekkel szemben tett! Az ország szószékéről vádolni egy nemzetet és egy pártot? Számára kényelmetlen dolgok miatt azt hazudni, hogy a magyarok alattomosan a Román Parlament ülésén megszavazták a székely autonómiát?! Egy úgynevezett "Demokrata" országban egy ilyen hamis vádért azonnali lemondást kellett volna kezdeményezni az alkotmány szerint, minthogy az sértette meg, akinek a legfontosabb tiszte lenne, hogy megvédje.

Ki tehet erről? Az úgynevezett Magyar Demokrata szövetség, akik 1990-től „képviselik” a Romániában élő magyarokat? Vagy inkább a saját meggazdagodását. Mint az útszéli kurvák, ügyelnek rá, hogy mindig arra a kamionra üljenek fel, amelyik jobban meg van rakva. Mindig olyan dolgot kérnek, ami nem adható meg: Autonómia. Három megyének nem ez a megoldás uraim! Erdély a megoldás. És ha kérünk valamit, történelmileg tudjuk bizonyítani, hogy Erdély magyar föld. És Erdély egy külön kis ország, amely ne tartozzon se Romániához, se Magyarországhoz, hanem mint IV. Béla idejében, legyen Erdély.

Mi történt Erdélyben mióta visszajött az úgynevezett „demokrácia”? Minden kormány, az RMDSz-szel az élen, lerombolta az ipart Hargita megyében, Kovászna Megyében, Maros megyében és Bihar és Szatmár megyékben is. Kielégítették a saját baráti köreiket. Ők jól élnek, a pórnépet pedig hitegetik, hogy magyar iskolák, magyar egyetem, magyar szólás... tudni kell, hogy a kommunizmus alatt is volt lehetőség magyarul tanulni az elemi iskolákban. Magyar irodalmat, történelmet (igaz a kommunista idealizmus szerint, bár most sem az igazi történelmet tanulják a diákok). De ha ez így volt, akkor mi jót tettek a pártok?

Ismerjetek meg néhány nevet: Markó Béla, elhunyt. Verestóy Attila. FRUNDA GYÖRGY. Az ő nevét kiemelném. a legaljasabb magyar nemzeti politikus. Hargita megyéből mentek hozzá panaszra Marosvásárhelyre és ott előszobáztatta őket reggeltől késő délutánig a folyosón étlen szomjan. Majd úgy beszélt a meghallgatáson vélük, mint fogatos a lovával. Remélem ezek az emberek és még sokan közülük, egyszer megfizetnek a sok gaztettükért. Ez csak ízelítő volt, abból a sok visszaélésből, amit a magyar, román politikusok elkövetnek a pórnéppel szemben.

És köszönetet mondanék Orbán Viktornak és Szijártó Péternek, mint embereknek és politikusoknak, hogy amikor ártatlanul vádolt bennünket a román elnök Klaus Werner Johannis, diplomatikusan, de nem meginogva kiálltak a magyar nemzetiségű emberek mellett és megmutatták az igazi magyar ember arcát. Nem félve semmitől, még Merkel asszony haragjától sem, mivel köztudott, hogy a Román elnök Merkel asszony politikai bábja.

A magyarországi magyar népet arra kérném szépen, hogy minket erdélyi MAGYAROKAT ne románozzanak! Higgyék el, mi a magyarságunkat sokszor megvédtük a vérünkkel, szabadságunkkal, és most is nagy elnyomás alatt élünk. Minden magyarországi igazi magyar testvéremnek köszönöm, minden Erdélyi magyar nevében, hogy ha emberiesen bántok velünk!

Mi történik most Amerikában? Hát érdekes. Mint tudjuk Donald Trump az Amerikai Egyesült államok jelenlegi elnöke republikánus, ambiciózus, büszke, kevésbé arrogáns amerikai, és egy olyan tősgyökeres amerikai családból származik, ami nem annyira diplomata mint inkább konzervatív ideológiával megáldott beállítottságú. Nekem személy szerint nem a nagy kedvencem, de ez nem jelent ennél többet. Én mindig racionálisan gondolkodtam, és most sem szimpátia alapján nézem, hanem az alapján, hogy mi jó az Amerikai népnek. Hát kijelentem, hogy az amerikai népnek, ha most a demokraták vagyis John Biden nyeri meg a választásokat, nem látok szép jövőt. Amerika ismét abban a stádiumban van, mint amikor lelőtték John Fitz Kennedyt. Egy elit csoporttól akart megszabadulni, úgy mint most Trump elnök, aki ha megválasztják, ismét meg is fog szabadulni tőlük, hacsak el nem teszik valahogy láb alól.

Trump, Ronald Reagan csoportjához a maszonokhoz tartozik, akik az igaz politikai hátteret képviselik. Mint elit magyart, Széchenyi Istvánt említeném.

QAnon részletekből Trump már a kezdetek kezdetén, majd elnöksége alatt is, a Twitteren, ejtett el szavakat. Csak észre kell ezeket venni. Sokan támadták, hogy nem ír helyesen. Vajon egy igaz emberben a helyesírása a fontos? Megnyugtatlak, hogy nem. A gondolkodási módja. Hogy az emberiséget hogyan tudja segíteni. És azt, aki az emberiségen élősködik hogyan tudja megfékezni.

Ide tartoznak a maffia emberkereskedői, gyerek kereskedők, emberi szerv csempészek, azok, akik a munkás embereket mézes mázas szavakkal és színházba illő jelenetekkel félrevezetik... stb. Remélem megértetted ebből a rövid kis tájékoztatóból, hogy miért kell most Donald Trumpnak megnyernie a választásokat. Tudnék erről írni egy regényt.

Putyinról nagyon rövid leszek. Ismerem az orosz népet nagyon jól, és annyit tudok mondani, hogy az orosz népnek egy ilyen vaskezű és határozott vezetőre van szüksége. Az, hogy Putyin játszik a tűzzel sokszor igaz, de joggal a második, hacsak nem az első hatalom a világon. Ha szükséges mindig ott van, ahol kell, és egy olyan kommunista politikus, aki melléáll bármelyik úgynevezett demokrata vezető mellé. Nagy hazafi. Persze mint minden politikusnak, van neki is sötét múltja, jelene, de most annyit jegyeznék meg róla, hogy sokkal jobban tartja a saját nemzetét, mint sok kaméleon, Demokrata országelnök. Jelenleg „szükséges rossz a világ számára”. Nem az oroszok számára, hanem a világéra.

Kíváncsiak voltatok, hogy mi a véleményem a magyar politikáról. Hát először is tudnotok kell, hogy nem vagyok Orbán Viktor fan. De meg tudom különböztetni a jót a rossztól. Sajnálom a magyar népet, hogy mindig két politikuson veszekszik. Orbán Viktoron és Gyurcsány Ferencen, aki szerintem egy rafinált és sötét politikus, aki 2006 okt 23-án saját népére uszította a „rendőrséget”, vagyis az akkori kormány hóhérait. Kiverték a tüntetők szemét, gyerekeket nőket vertek fejbe, stb. Egy ilyen politikusra kedves magyarok, kik szavaznak? Vajon ki a hibás ezért? Orbán Viktor? A Fidesz? Nem, hanem ti kedves magyarok! Orbán Viktornak van sok jó tette, igaz vannak sötét dolgai is. Nem kellet volna magához közel engednie olyan személyeket, mint Mészáros Lőrinc és társai. Mint politikus más tévedései is vannak. Családja rövid idő alatt történt úgynevezett mega-gazdagodása. De higgyétek el nekem, aki 57 országban jártam: mindenütt megvan ez sajnos, igaz nem kellene! De ne feledjük, minden szentnek maga felé hajlik a keze.

Ugyanakkor nagyon sok jót is tett úgy a belpolitikában, mint a külpolitikában. Sokszor bírálták Brüsszelben és más helyeken, hogy a magyar népnek legyen nyugalma. Megállította a migráns inváziót, ha tüntetnek valahol, senki nem lett agyonverve úgy, mint Gyurcsány idejében. Rezsicsökkentés. Most a pandémia alatt, ha tévednek is, a külügyminisztériummal együtt megpróbál megtenni minden tőlük telhetőt, akkor is ha ilyen a baloldal, mint amilyen Dovler Klára, Jakab Péter a parlament színésze, akit azért fizetnek, hogy a magyar parlamentben bohóckodjon, kiabáljon, stb. Ez nem egy ellenzék uraim, hanem a magyar emberek lejáratása! Aki bohóc, az szereti az ilyen jeleneteket, de aki igazi magyar, az elgondolkodik rajta mi ez.

Kiabálják, hogy a kormány lop! És Orbán Viktor lop! Egyszerű! A lopás megfigyelhető, tehát ha elloptak valamit, arra van bizonyíték. Ha van bizonyítékom, akkor van törvény. És van ügyészség, bíróság. Ha nem itt Magyarországon (mert Orbántól félnek a törvényhozók?!), akkor ott a Nemzetközi Ügyészség és Bíróság.

Van egy jelentés is? Ami tényleg alá van támasztva olyan konkrét bizonyítékokkal, hogy senki még nem is feltételezi, hogy nem igaz? Mindenhol hallom milliárdokról van szó. Nos, akkor van ott ezekhez való bizonyíték is. És ha van, akkor a sajtóban miért nem jelenik meg? Lássuk be, hogy amíg ezeket valaki fel nem mutatja, épelméjű ember nem hisz neki.

Mit köszönhetnek a külföldi magyarok Orbánéknak? Azt, hogy sokszor felkarolta a porban heverő magyarokat, és legalább megpróbálta MAGYAR identitással ellátni őket. Ti nem tudjátok, hogy mit jelent idegen országban magyarnak lenni! Mi tudjuk, és a saját szememmel láttam Tanko Károlyt 87 éves Erdélyi embert, aki a magyar igazolványait szorongatva a kezében halt meg, és ezt az örömet az Orbán Viktor kormánya okozta. Nem úgy, mint a magyarok hóhéra Gyurcsány Ferenc, aki a külföldi magyarokat kitagadta, és most létrehozta az úgynevezett Demokrata koalíciót. Befogadta a Jobbikot, egy soviniszta pártot. És ott van Jakab Péter „tanár”, kofa, színészeti szóvivő és pártelnök. Korábban Gyurcsányt köpködték, most meg nyalnak neki. Hát ilyen egy magyar ember???

Ha nem jó Orbán, váltsátok le szavazással és keressetek egy igazi magyar embert, aki a helyébe léphet. De ne Gyurcsányt meg Jakab Pétert!!! Ébredjetek már fel! Még egyszer hangsúlyozom, nem vagyok semmilyen párti, nem vagyok még magyar honpolgár sem, de Pongrácz Imre Gróf volt édesapám édesapja.

Minden nap hallom, hogy a kormány nem jól kezeli a pandémiát. Uraim! Mint orvos engedjék meg, hogy azokat, akik ezt mondják elküldjem melegebb éghajlatra.

Egy pandémia NEM POLITIKAI kérdés, és ebbe egy politikus, aki igaz ember, nem is kellene, hogy beleszóljon. Meg kell hallgatnia a szakemberek szavát, akik tudják mi egy vírus. Teljesen igaz, hogy jobban kellene kezelni a helyzetet, de itt nem Orbán Viktor meg Szijjártó Péter a hibás, hanem maga az orvosi kar, amely reggeltől estig csak azt hajtja, hogy maszk, fertőtlenítő, kézmosás... Pontosan tudjuk, hogy ezzel csak lassítani lehet. De nem tehetünk mást, és nem képesek felkészíteni az embereket, hogy hogyan szálljanak szembe a vírussal, vagyis, hogy a szervezetüket hogyan tudjuk felerősíteni arra a szintre, hogy kibírjuk, ha elkapjuk a vírust.

Uraim! Szánalomra méltó az a sok orvos, aki milliós fizetésért és jólétért óbégat, de ez minden, amit szeretne. Engedjék meg, hogy azoknak az orvosoknak, akik tényleg életüket és egészségüket kockáztatják nap mint nap, kitartást és egészséget kívánjak. Mellettük állok magam és a kis csoportom, amely 72345 emberből áll.

Utolsó kérdés: Ki volna jó elnökjelölt egy országban?

Egyszerű. Egy olyan ember, aki nem szorul rá a közpénzre. Egy gazdag, értelmes de diplomatikus ember, és nem az, akinek akkora családja van, hogy nem tudja melyik gyerekének lopjon többet. A római katolikus papokat is azért nem engedik megnősülni, mert két Istennek nem lehet szolgálni. Tehát akinek nagy családja van, Isten éltesse őket, de nem vezető politikába való. Érthető, hogy ebben az esetben nem csak a népre kell gondolnia, hanem a gyerekeire is, akik közel állnak hozzá. És az a politikus, akinek székelyesen szólva, nincs mit a tejbe aprítani, az az első naptól azt lesi, hogy hogyan lehet egy kicsi vagyont összeharácsolni a közösből.

Tehát mi az összefüggés a Tibeti tanítás és a mai politika közt? Az, hogy a Tibeti rend szegényen, szerényen és igazságban él tisztán, és nem halmoz, mint a politikusok többsége, és nem hazudik, mint minden politikus. Mert a politika csalásra, fényűzésre, hazugságra, megtévesztésre, és még e szavaknál is rosszabb dolgokra épül.

 

Tisztelettel: Dr. Balla Géza

Küldjön üzenetet

Amennyiben szeretne felhívni telefonon, vagy email-t írni, a kapcsolat oldalon találja az elérhetőségeimet, vagy küldjön üzenetet ezzel az űrlappal.

Kérem írja le ide, amit szeretne kérdezni vagy üzenni, és én szívesen megválaszolom Önnek postafordultával.
Ne felejtse el megadni vagy ezt vagy a telefonszámot, máskülönben nem fogom tudni hová küldeni a választ.
Vagy ezt vagy az email címet adja meg a válasz miatt.