Dr. Balla Géza, agysebészből tibeti gyógyító 

#12 Hogyan lehet meggyógyulni?

 

Kedves Barátaim!
 

Sokan ostromolnak telefonon, SMS-ben, hogy hogyan tudnának meggyógyulni ők vagy hozzátartozóik, de sajnos tehetetlenek. Régi, de igaz magyar mondás, hogy Isten meghallgatja kéréseinket, de nem tesz bele a tarisznyánkba.

Először is, már rengeteg mindent leírtam és felhívtam a figyelmeteket, hogy a hátgerincetek legyen rendbe téve. Ha sajnáltok 10 000 Ft-ot rá, akkor én nem tudok értetek tenni.

A másik, hogy megírtam a Covid ellen hogyan tudunk védekezni. Ha valaki nem hajlandó megérteni, és sajnál magától egy kis pénzt, akkor én nem tudok mit tenni. Nem vagyok Isten, hogy meggyógyítsam őket. A covid-os írásomkor 65 000 ember volt a csoportomban, jelenleg már a 72 000-et is meghaladta a számuk. Ennyien jönnek, mert egészségesek akarnak maradni. Azok, akik minden nap kérdezgettek egy lépést sem akartak tenni, akkor mit írjak le nekik??? Kérdezni én is tudok, de gyógyítani csak úgy lehet, ha ők is akarják, és védekezni is csak ugyanígy.

Egy orvos sem írja ki, hogy hogyan lehet a Covid ellen védekezni. Én kiírtam.

Bejártam a pesti idősek otthonába, megnéztem az időseket. A munkahelyemen 9-en betegedtek meg mellettem egyszerre, de hála a jó Istennek nekem semmi bajom. Viszont, hiába mondtam, hogy mit csináljanak kinevettek a hátam mögött. Ugyanez van azokkal is, akik nem hallgattak meg de kérdéseik vannak.

Megadtam a választ. Ha elolvasták, hogy hogyan lehet kivédeni a dolgokat, hogyha Hartmann zónában alszanak, ha vízér felett vagy föld sugár felett stb. persze, hogy megbetegednek. De azok, akik nem hallgatnak rám mit akarnak?

Elmentem pl. Isaszegre, és feloldottam egy régi átok alól valakit, majd elmondtam mit kellene tennie. Volt ott két fénykép két fiúról. Én ránéztem és megmondtam, hogy annak a fiúnak, aki balról van rengeteg baja van és boldogtalan, a másik meg egy talpraesett emberke és vidám. És úgy is volt. Vajon honnan tudtam? Majd amikor összegyűlt a család le beszélték az illetőt. Sajnálom, mert két szimpatikus emberről van szó. Szóval én nem tudok semmit tenni, ha ti nem akarjátok.

Egy másik felhív, hogy mennyi egy kezelés nálam. Egyszerű. Ha úgy látom, hogy nem tudok segíteni akkor azt mondom, hogy semmi. Ha látom, hogy tudok legalább könnyebbíteni a helyzeten, akkor szívesen megmondom, hogy mibe is kerül.

Egyik betegemet 12 év alatt hat specialista kezelte egy hátfájással. Miután az első masszázst megkapta tőlem, másnap reggel mindenkinek mesélte, hogy 12 év után végre nyugodtan aludt. Egy nap alatt elértem azt, amit mások nem tudtak 12 év alatt. Igaz, azok nem Tibetben tanultak, hanem valami egyetemen (csakúgy mint én) de nekem volt lelkierőm elmenni és több mint 2 évet olyan emberek közt tölteni, akik jól ismerik az emberi testet és betegségeket. Ők nincsenek felosztva úgy, mint sebész, belgyógyász, gyermekorvos, háziorvos, pszichológus, onkológus, urológus stb. De ha rád néznek tudják, hogy szenvedsz. Nem küldenek el röntgenre, nem várják, hogy a CT, vérkép stb. elkészüljön. Addigra sokszor az úgynevezett páciens már bele is hal. Ezek helyett kimérnek egy ingával, és neki fognak rögtön a gyógyításnak. És ha tényleg műteni kell valakit, akkor azonnal elküldik a sebészhez egy pontos leírással.

Kedves barátaim, itt van ez a pandémia, de sokakat mindössze az érdekel, hogy vajon mikor múlik el. Megnyugtatlak, hogy még csak most vagyunk az elején és ez a vírus köztünk fog maradni, és még jön majd ennél súlyosabb is. Nem ijesztgetlek, majd meglátjátok.

Még most sem ébredtek rá, hogy szájmaszkkal, kézmosással, fertőtlenítéssel ezt nem lehet megállítani. Vajon azokban az országokban, ahol csadort hordanak, miért betegek és miért kapták el?

Igen, maszkot kell hordani, nem vagyok ellene, mert egy akadályt képez, ha egy vírusos el köhinti magát. Akkor megvéd. De a vírus a szájmaszkon marad! A cipőddel be viszed, a ruhádon marad, ott marad az ajtókilincsen, metrón, autóbuszon. A kutyáitok is hordozzák, rájuk is tesztek maszkot? Mert sok házi kedvenc kutyát látok autóbuszon, metrón puszilgatják őket. Ébresztő! Mindenütt jelen van, akkor mégis hogyan védekezzünk? Kérdezz, és ha felhívsz én szívesen elmondom, mert én reklámot itt nem csinálok, de képzeld nem kérek pénzt, hogy útba igazítsalak, ingyen elmondom hogyan védd meg magad!

Kívánok egészséget, és sok-sok jót nektek drága barátaim.

 

Sok baráti szeretettel: Dr. Balla Géza

 

Küldjön üzenetet

Amennyiben szeretne felhívni telefonon, vagy email-t írni, a kapcsolat oldalon találja az elérhetőségeimet, vagy küldjön üzenetet ezzel az űrlappal.

Kérem írja le ide, amit szeretne kérdezni vagy üzenni, és én szívesen megválaszolom Önnek postafordultával.
Ne felejtse el megadni vagy ezt vagy a telefonszámot, máskülönben nem fogom tudni hová küldeni a választ.
Vagy ezt vagy az email címet adja meg a válasz miatt.