Dr. Balla Géza, agysebészből tibeti gyógyító 

#11 Hogyan lehet egészségesen élni?

 

Kedves Olvasóim!

A kérdés kitűnő, csak a felelet nehéz, mert sokan nem értik meg hogy mi is az egészség. Csak akkor jönnek rá, amikor megbetegednek és rádöbbenek, hogy mennyire felelőtlenül éltek. Minden nap tudatosan mérgezték magukat. Még annak ellenére is, hogy valaki nagyon sokszor felhívta a figyelmünket, hogy azt ne idd meg mert nagyon káros. Ő rábólintott de még ki is gúnyolta ha volt rá alkalom.

Első körben most csak néhány dolgot fogok megemlíteni, de ha ebből valamennyit betartasz észre fogod venni, hogy jobban érzed magad, és jobb lesz a munkabíró képességed és egész egyszerűen jól fogod érezni magad a bőrödben.

Első Tibeti tanítás, hogy élj szerényen és egészségesen. Ehhez első sorban tiszta vízre van szükséged, mert a víz élet! Tehát, ha minden nap mérgezitek magatokat a különböző színezett üdítőkel, szennyes vizet isztok a csapból, aminek a PH-ja meghaladja a 7-et, akkor a szervezetetek elkezd rohamosan gyengülni, mivel mint tudjuk, a testünk 67%-a és az agyunk 89%-a víz. A szervezetünknek szüksége van vízre, és ha minden nap mérgezzük, akkor rá fogunk ébredni, hogy agy-ér meszesedésünk van, és sokszor lesz fejfájásunk, szédülni fogunk, elfelejtünk dolgkat stb...

Tehát próbáljunk tiszta vizet inni! Most nem részletezem, hogy palackozott vagy nem palackozott, szénsavas vagy nem szénsavas. Első sorban legyen tiszta és ismétlem: A PH ne haladja meg a 7-es számot! Megjegyzem, hogy a palackozott sima víz, ha tiszta is veszélyes, mert a meleg hatására a gáz felgyűlik a palackban, és nincs, ami lebontja a gázt. Így ártalmas lesz tőle a palackban lévő víz, és sokkal károsabb, mint a csapvíz. Igyunk enyhén savas vizet, ha palackos. Sokkal jobb a szervezetünknek. A hosszú élet titka a tiszta víz fogyasztása. Ne akkor vigyünk a szervezetünkbe vizet, amikor úgy érezzük szomjasak vagyunk, hanem már azelőtt mielőtt kérné a szervezet. Akkor tud működni normálisan és egészségesen, ha megfelelő folyadékot viszünk be, rendes időben. Ez olyan, mint a gépkocsi. Ha csak akkor töltünk bele olajat, amikor a lámpa kigyullad, vagyis jelez. Sokszor már azon vesszük észre magukat, hogy a motor le is égett. Ugyanígy van a szervezettel is. Ne várjunk, amíg ki száradunk, mert eközben sok minden leéghet” a szervezetünkben is.

Én személy szerint a gyógyteák fogyasztását ajánlom, és különböző vitaminok bevitelét, mivel sajnos a vegyszerek és a génmódosítások következtében a növények már nem tartalmazzák a vitaminszükségletet. A mutáció során ki van belőlük véve. Van, hogy paradicsomot eszünk, de olyan íze van, mint az elhasznált rágóguminak. Ilyenkor nincs mit tenni. Olyan helyről szerezzünk be vitamin pótlást, ahol természetesen állítják elő, nem permetezett, vagyis nem vegyszeres növényekből kivont dolgokból. Sajnos nem szabad leírnom ezek eredetét, mivel reklámnak veszik és bezárják az oldalam és engem szigorúan megbüntetnek. De ha kíváncsi rá, hívjon és elmondom nagyon szívesen.

Sokan nem értik meg, hogy ha nagyszüleink nem fogyasztottak vitaminokat, hogyan élhettek 90 évet is egészségesen? Egyszerű. Ők egészséges ételeket és tiszta vizet fogyasztottak. Akkor még a búzák, kukoricák nem mentek át genetikai módosításokon, és a búza tiszta volt és nem volt benne a glutén.

Figyelem! Hamarosan lesz egy olyan tájékoztatóm hogy: GLUTÉN a rejtett gyilkos. Abból majd megértik, ha elolvassák.

Most megírom, hogy milyen ételek károsak az egészségre. De mielőtt erre kitérnék megjegyzem, hogy minden olyan étel, amely kemikáliát tartalmaz, vagyis a csomagolásán E” van feltüntetve, az mind káros az egészségre, és ezt mind a nagy áruházak hozták be nekünk a nyugati csomagolással.

Bemegyünk XY áruházba, mert olcsóbb és egy helyen mindent megkapunk. Én ezeket úgy nevezem, hogy kényelmes méreg központok, ahol a pénzünkért megvásároljuk a BETEGSÉGET.

KÉREM JEGYEZZÉK MEG! NEM MINDEN ARANY AMI FÉNYLIK! Ne a csillogó-villogó üzletláncok vonzzák önöket, hanem azok a helyek, ahol a sárgarépán sarat lehet találni és a szőlőnek a szeme nem óriási hanem zamatos. Arra kérem, hogy ne színezett kemikália borokat igyunk, hanem a magyar föld termette finom szőlő bort, mert a tiszta bor egészség, és a reggeli pohárka szilvapálinka is, ami tiszta és gyöngyözik, amikor ki töltöd a pohárba.

Igaz, mindent csak módjával, de akinek magas vérnyomása van, az is megihat 3 cent pálinkát és egy fél pohár bort, mert garantálom, hogy a vérnyomása nem megy fel ennyitől, és a gyomorenzimeknek is jót tesz.

Íme amit ígértem, hogy mitől óvakodjanak elsősorban:

  1. Glutén
  2. Szója
  3. Transzzsírok
  4. Tojásfehérje és tej
  5. Margarin
  6. Cukor
  7. Hormonnal kezelt állatok húsa
  8. Festett italok

Mindegyikről tájékoztatni fogom, hogy miért is káros.

 

Tisztelettel Dr. Balla Géza

Küldjön üzenetet

Amennyiben szeretne felhívni telefonon, vagy email-t írni, a kapcsolat oldalon találja az elérhetőségeimet, vagy küldjön üzenetet ezzel az űrlappal.

Kérem írja le ide, amit szeretne kérdezni vagy üzenni, és én szívesen megválaszolom Önnek postafordultával.
Ne felejtse el megadni vagy ezt vagy a telefonszámot, máskülönben nem fogom tudni hová küldeni a választ.
Vagy ezt vagy az email címet adja meg a válasz miatt.