Dr. Balla Géza, agysebészből tibeti gyógyító 

#10 Sokan kérdeztétek mi a véleményem a Covidról...

 

Én őszinte embernek tartom magam és semmilyen marketing tábornak nem dőlök be, és semmilyen politikai vagy egészségügyi propaganda nem érdekel. Engem az érdekel hogyan tudnék segíteni a magamhoz hasonló egyszerű embereken.

Figyelem! A vírus létezik. Aki azt terjeszti, hogy nincs, annyira buta, hogy saját magának sem hisz. A vírus a denevérektől terjedt el, de szerintem egy laboratóriumi módosításon ment keresztül Kínában, és elszabadult olyan állapotban, hogy ilyen katasztrófát idézett elő a bolygónkon.

Mindenféle téves információt terjesztettek, és a népet félrevezették a sok rémhírrel, téves információval. Például megfigyelték, hogy olyan tengeralattjárókon kapták el a betegséget, akik legalább 30 nappal előtte jártak csak a parton, mielőtt a járvány elkezdődött. Mégis megtalálta őket a vírus úgy az Atlanti óceánon, mint a Csendes Óceánon!

Vajon hogyan magyarázza ezt, az a sok okos politikus és az a sok Doktor, Docens Professzor és főleg a WHO, amit leginkább hibáztatok amiatt, hogy a vírus ilyen nagy méretben elterjedhetett! Donald Trump sok hülyeséget csinált amióta elnök, de azt az egyet, hogy megvonta a támogatást a WHO-tól kitűnően tette, és gratulálok hozzá. Ami viszont engem nagyon idegesít, hogy most is minden tv, rádió és az internet is azt hajtogatja, hogy kézmosás és maszk.

Csak egy kérdés: Azok közül, akik az utcán alszanak miért nem kapta el egyikük sem a Covid-19-et???

Én nem mondom, hogy nem hasznos a kézmosás, a fertőtlenítés és a maszk viselete. De arról megkérdezném a tisztelt kollégákat, hogy legalább egy tájékoztatóban miért nem hangzik el, hogy ezeken a dolgokon kívül hogyan tudunk ellenállni ennek a vírusnak. Sehol egy szó sem esik róla! Sehol a világon! Vajon miért???

Igen, olvastam olyat, hogy ha sok D-vitamint szedsz, akkor az megvéd... Ez valahol egy marketingfogás elsősorban, és jelzem, hogy a D-vitamin az jót tesz, de kérdem! Vajon csak D-vitaminra volna szükségünk?!

Állítom, hogy az, akinek az IMMUNRENDSZERE FEL VAN ÉPÍTVE, népszerűen kifejezve, karban van tartva, az tud a legjobban a Covid-dal és bármilyen betegséggel szembeszállni. Az én javaslatom az, hogy az immunrendszerünket építsük fel algakivonatokkal, és szedjünk rendszeresen ezt a természetes antibiotikumot. 64.500 ember, köztük sok cukor szív és más krónikus betegséggel szenvedő ember, aki így rendben tartja az immunrendszerét, nem kapta el a vírust. És ennek a 64.500 embernek az 57%-a meghaladta a 60. életévét.

Kérdem én, hogy Tibetben miért nem kapta el egy tibeti pap sem a Covid-ot?!

Megnyugtatom a modern tudományos akadémiákat, mert a tibeti papok, akik egyben ős-gyógyítók, jobban tudnak védekezni, mint bármelyik legjobban felszerelt egészségügyi egyetem vagy akadémia. De sajnos nem ismerjük be, hogy az alternatív gyógyászat sokkal fejlettebb egyes dolgokban, mint a modern egészségügyi tudomány.

Régi ismerősöm Berlusconi volt Olasz miniszterelnök, aki elkapta a Covid-ot, és kezelést kap. Már 80. életévét is meghaladta. Kapcsolatba léptem vele és kérdeztem, hogy a D-vitamin szintje milyen? Azt monta maximális Gézukám!

Tehát kérem vigyázat, ne csak egyféleképpen legyünk tájékozottak!

És ismétlem, a D-vitamin szükséges és jót tesz, de nem elég a védekezéshez. Ha már elkaptuk a Covid-ot, a D-vitamin segít a gyorsabb felgyógyulásban. Továbbá szeretném még megemlíteni a Sárga veszedelmet amit a Biblia említ. Hát azt hiszem itt van, amiről majdnem 2000 évvel ezelőtt már tudtak. Szóval ez a sárga veszedelem, és sajnos senki meg sem említi, hogy Kínában nincs második hullám. Csak akkor van, ha külföldről vissza viszik a vírust. Érdekes, hogy az egyik kommunista országból elindult a vírus, a másik kommunista országban pedig rá hat hónapra meg is találták a vakcinát, holott jól tudjuk hogy egy vakcina kidolgozásához legalább másfél évet vagy éveket kell kutatni. De így mindkettő jól jár anyagilag.

Sokan kérdeznek tőlem, és most nekem lenne egy kérdésem. Ha ez a vírus nem mesterségesen lett kidolgozva, hogyan volt ilyen sok lélegeztetőgép, maszk és stb. elkészítve ?! A modern világ országainak egyikében sem volt egymillió lélegeztető gép és egymilliárd maszk elkészítve előre kivéve Kínában. Szép bevétel oda, ahol a vírus létre jött.

Tudom hogy ez a kérdés sokakat zavarni fog, de nekem már nincs veszíteni valóm. Olyan sok mindent elvettek, hogy csak egy halállal tartozom még.

Vajon miért tudják a politikusok jobban, mint egy orvos, hogy a vírus hulláma mikor ér a tetőfokra?!

Mert érdekes, hogy a virológus amikor arról kérdezik a Tv-ben, hogy mikor fog tetőzni a vírus azt állítja, hogy azt pontosan nem lehet tudni. De jön egy politikus és az azt mondja, hogy a tetőfok pl. szeptember 3. án éri el...

Én azt mondom: Mi orvosok hagyjuk ezt a vírust a politikusokra, azok majd megoldják maszkkal és kézmosással!

Köszönöm.

Tisztelettel Dr. Balla Géza

Küldjön üzenetet

Amennyiben szeretne felhívni telefonon, vagy email-t írni, a kapcsolat oldalon találja az elérhetőségeimet, vagy küldjön üzenetet ezzel az űrlappal.

Kérem írja le ide, amit szeretne kérdezni vagy üzenni, és én szívesen megválaszolom Önnek postafordultával.
Ne felejtse el megadni vagy ezt vagy a telefonszámot, máskülönben nem fogom tudni hová küldeni a választ.
Vagy ezt vagy az email címet adja meg a válasz miatt.